"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Στη διάθεση του μικρού Βασίλη από την Καλαμπάκα δυο αμαξίδια από τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώθηκαν…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εφτασε τις προηγούμενες ημέρες από την Ιταλία το αμαξίδιο του μικρού Βασίλη από την Καλαμπάκα. Ο Βασίλης χάρη στην αγάπη όλων την εμπιστοσύνη και τη δύναμη  θα έχει όχι ένα αλλά δύο αμαξίδια!

Θυμίζουμε πως τους προηγούμενους μήνες, αρχές Μαρτίου  οργανώθηκαν εκδηλώσεις συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών από τον Σύλλογο   Ατόμων  με  Αναπηρία  Ν. Τρικάλων  «Η  ΑΡΩΓΗ» σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα, αλλά και σε άλλες περιοχές, προκειμένου να συγκεντρωθούν  τα καπάκι, ώστε ν’ ανακυκλωθούν και μέσω αυτής της διαδικασίας να δοθούν τα χρήματα για την αγορά του αμαξιδίου.

Η ανταπόκριση όπως γράψαμε τότε, στα σχετικά ρεπορτάζ, ήταν συγκινητική από όλο τον κόσμο και ο στόχος έγινε πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο και τα Τρίκαλα και η Καλαμπάκα, πρέπει να αισθάνονται περηφάνια για την επίτευξη του στόχου ο οποίος πρεπε να συνεχιστεί και γι” άλλα παιδιά που έχουν παρόμοια ανάγκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και συγκεκριμένα στο Σύλλογο «Αρωγή» για την οργάνωση του όλου εγχειρήματος και για τη θετική έκβαση σ” ότι αφορά την σημαντική και ανθρώπινη προσφορά.

Μάλιστα η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καϊμά ανάρτησε στο facebook τα εξής:

«Φίλοι μού, έφτασε από την Ιταλία το αμαξίδιο του Βασίλη μας!!!

Χάρη σε όλους εσάς που με την αγάπη, την εμπιστοσύνη και δύναμη ο στόχος μας έχει πραγματοποιηθεί!!!

Όχι ένα αλλά δύο καρότσια, πληρώθηκαν χθες για το μικρό μας αγόρι!!

Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς»

6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης