"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Στη μνήμη του Σταύρου Φαλαγγάρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα 73 του χρόνια έφυγε από τη ζωή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες ο εκ Μυροφύλλου καταγόμενος εκπαιδευτικός και παλιός Λυκειάρχης Σταύρος Φαλαγγάρας.

Εκτός από την οικογένειά του είχε μεγάλη αγάπη για τον τόπο καταγωγής του και αρθρογραφούσε συχνά στον τοπικό τύπο για θέματα της περιοχής μας. Η κόρη του Δώρα Φαλαγγάρα είναι φιλόλογος στα Τρίκαλα.

Δωρεά στη μνήμη του

Από τα πιο αγαπητά συγγενικά μου πρόσωπα από τη μεριά του πατέρα μου του Ιατρού Παναγιώτου Βαλκανιώτη, και του Δημάρχου παππού μου Γρηγόρη Βαλκανιώτη. Έχω μεγάλη θλίψη για τον χαμό του. Θα μας λείψει.

Αξιόλογος εκπαιδευτικός, υπέροχος οικογενειάρχης, ευαίσθητος πολίτης μέσα στην κοινωνία πάντα, δίπλα στους συμπατριώτες του.

Μου έδινε χαρά και συγκίνηση η επικοινωνία μας. Μιλούσαμε με συναίσθημα για το Μυρόφυλλο, το Βαλκάνο και τους συγγενείς μας. Αγαπούσε και τον ενδιέφερε η ιστορία του τόπου του. Με κρατούσε ενήμερη με την εφημερίδα «Το Μυρόφυλλο» κάθε φορά, για τα γεγονότα και τους ανθρώπους.

Στη μνήμη του, προσφέρω 200 ευρώ στο ιστορικό μοναστήρι μας του Αγίου Γεωργίου Μυροφύλλου Τρικάλων, για το οποίο ο Σταύρος αγωνίσθηκε με τεράστια προσφορά για τη διατήρηση και την αποκατάστασή του.

Τρίκαλα 2 Δεκεμβρίου 2020

Πέπη Βαλκανιώτου Μπέη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης