"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Στις διευθύνσεις εκπαίδευσης η Παναγιώτα Δριτσέλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Διαδοχικές επισκέψεις πραγματοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Στα πλαίσια των επισκέψεων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για το επίπεδο προετοιμασίας των σχολικών μονάδων από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μπουλούμπαση και από την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κάκλα αντίστοιχα.

Στις διευθύνσεις εκπαίδευσης Τρικάλων η Παναγιώτα Δριτσέλη

 

Στις εν λόγω συναντήσεις έγινε ενδελεχής αναφορά σε όλες τις προετοιμασίες για την έναρξη των μαθημάτων και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, ενώ όπως υπογραμμίστηκε τα λειτουργικά κενά φέτος στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Τρικάλων είναι ελάχιστα. Ταυτόχρονα, όλα τα βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος δεν υπήρξε καμία υποβάθμιση ή κατάργηση σχολικής μονάδας σε ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων, αντίθετα ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ιδρύθηκαν αρκετές νέες σχολικές μονάδες, γεγονός που αναδεικνύει την ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης στα Τρίκαλα.
Σε σχέση με τις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα αιτήματα για την δημιουργία δομών ειδικής εκπαίδευσης καθώς και τμημάτων ένταξης, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ώστε οι σχεδιασμοί αυτοί να υλοποιηθούν, ενώ ταυτόχρονα, όπως τόνισε η κ. Δριτσέλη το Υπουργείο Παιδείας βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και των μαθητών, στην προσπάθεια για την στήριξη των παιδιών με ιδιαίτερες μαθησιακές ανάγκες από την δημόσια εκπαίδευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης