"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Στις κάλπες οι εκπαιδευτικοί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να εκλέξουν τα αιρετά μέλη που θα τους εκπροσωπήσουν για τα επόμενα δύο χρόνια στα ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα, με τους καθηγητές να ψηφίζουν στο 4ο Γυμνάσιο και τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς στο 1ο, 2ο και 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Την ψήφο των Τρικαλινών καθηγητών για το ΠΥΣΔΕ διεκδικούν τέσσερις παρατάξεις η ΔΑΚΕ. ΔΕ., η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ.), Συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτικοί και Πρωτοβουλία Καθηγητών ν. Τρικάλων.

Τέσσερις παρατάξεις διεκδικούν, επίσης και την ψήφο των Τρικαλινών δασκάλων και νηπιαγωγών η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ΕΚΕ – Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Συνεργασία ΠΕ Τρικάλων (ΑΡΣΥ), η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ), η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΑΚΕ/ΠΕ) και η Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΔΗ.ΣΥ./ Α.Κ.Ε. Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

airetoi_ekloges1 airetoi-ekloges2 airetoi-ekloges3KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 149KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 148KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 147KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 146KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 145KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 144

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης