"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Στις κάλπες το Κίνημα Αλλαγής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Κιν.Αλ. μετά την συγκρότηση των Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη την χώρα προχωράει στην σύσταση των τοπικών οργανώσεων του σε όλους τους δήμους με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Προσκαλούμε τα μέλη μας που το επιθυμούν, να θέσουν υποψηφιότητα για τις 7μελής γραμματείες των τεσσάρων τοπικών οργανώσεων που συγκροτούνται στους αντίστοιχους Δήμους του Νομού μας (Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Φαρκαδόνας και Πύλης).

Εφορευτική επιτροπή για τους τέσσερις δήμους είναι Ν.Ε. σύμφωνα με την απόφαση της Κ.Ε. του Κιν.Αλ., η οποία θα ορίσει τριμελείς εφορευτικές επιτροπές σε κάθε Δήμο για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Οι υποψηφιότητες μπορεί να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Ο υποψήφιος μπορεί να αποστείλει είτε email στην Νομαρχιακή Επιτροπή kinal3kala@gmail.com (Ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, τηλέφωνο και τοπική οργάνωση που θέτει υποψηφιότητα) είτε γραπτό κείμενο σε μέλος της Ν.Ε. Όσοι δεν είναι μέλη μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 20/6.

Η εκλογή των Συντονιστικών Επιτροπών, όπου είναι απαραίτητο, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου από 8πμ έως 8μμ σε τόπο που θα ανακοινωθεί μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης