"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Στον δήμαρχο Τρικκαίων η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ουσιαστική συνεργασία για την πόλη και τους πολίτες, επιβεβαίωσαν και πάλι σήμερα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Με την ευκαιρία της ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο επανεκλεγείς πρόεδρος της εταιρίας κ. Βασίλης Τζατζάκης και μέλη του Δ.Σ., επισκέφθηκαν τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή θητεία, τονίζοντας ότι ήδη υπάρχει συνεργασία για θέματα που αφορούν στην πόλη, στους πολίτες – επιβάτες και στον γενικό σκοπό: τη βελτίωση της εικόνας των Τρικάλων, με βάση τις προσπάθειες του Δήμου. Ο κ. Τζατζάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τόνισε ότι ο Δήμος είναι αρωγός στην προσπάθεια του ΚΤΕΛ. Επίσης, υπενθύμισε την προσπάθεια που καταβάλλει σε οικονομικό επίπεδο η διοίκηση.
Η συζήτηση περιστράφηκε και σε ειδικότερα θέματα, που σχετίζονται με τα κυκλοφοριακά θέματα, την εικόνα της πόλης και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Στη συνάντηση, επίσης, μετείχαν, ο αντιπρόεδρος της νέας διοίκησης κ. Βαγγέλης Ρομπιές και τα μέλη κ. Θανάσης Ρομπιές, Βασίλης Τσιακοβής και Νίκος Κανταρτζής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης