"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Στο μικροσκόπιο τα έσοδα του Δήμου Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκτακτη και ουσιαστική σύσκεψη συγκάλεσε χθες ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, για το ζέον ζήτημα των οικονομικών του Δήμου. Αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι άκουσαν τους υπηρεσιακούς παράγοντες (τον προϊστάμενο και διευθυντές τμημάτων της Οικονομικής Υπηρεσίας) να περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί. Μια κατάσταση που, με βάση τα στοιχεία, δεν φαίνεται να αντανακλά αισιοδοξία. Ούτε φαίνεται να είναι σε σημείο που να επιτρέπει χαμόγελα. Για τον λόγο αυτό, η συζήτηση περιστράφηκε σε πλήθος θεμάτων που σχετίζονται με τεχνικής φύσης ζητήματα ως προς την Οικονομική Υπηρεσία και την οργάνωσή της, αλλά και τη διαμόρφωση γνώμης για τη λήψη πολιτικών αποφάσεων.
Για παράδειγμα, η αναδιοργάνωση των εσόδων, μπορεί να είναι μια κορυφαία επιλογή, προκειμένου να μην διαιωνίζονται τα προβλήματα.
Η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί να αιφνιδιάσει, αλλά, αντιθέτως, επιδιώκει να δημιουργήσει ένα πλέγμα ασφάλειας – συνεργασίας – προοπτικής για τους δημότες (ιδιώτες και επαγγελματίες), χωρίς αιφνιδιασμούς και με «όπλο» τον διάλογο. Κυρίαρχο, δε, μέλημα, είναι η προστασία του συμφέροντος του Δήμου, δηλαδή των ίδιων των δημοτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης