"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Στο νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος η Κατερίνα Παπακώστα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά, επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα. Η βουλευτής τον συνεχάρη για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Ο κ. Πουρναράς αξιολογείται ως ένας από τους πλέον έμπειρους επιτελικούς αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

Συνομίλησαν σχετικά με θέματα λειτουργίας του Σώματος, την κατάσταση του εξοπλισμού, τη στελέχωση του Σώματος, καθώς επίσης και για διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή των Τρικάλων και την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε επίπεδο μέσων και έμψυχου δυναμικού. Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα και ειδικότερα το θέμα της κλιματικής αλλαγής και των συνέπειών της, τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει, παρά το διαρκή και συνεχή σχεδιασμό τόσο της Υπηρεσίας όσο και της Κυβέρνησης.

Από πλευράς του ο Αντιστράτηγος ενημέρωσε τη Βουλευτή για την πρόοδο του κυβερνητικού προγράμματος ενίσχυσης της Πυροσβεστικής, με χρονικό ορίζοντα το 2025, το οποίο περιλαμβάνει προγραμματισμό προσλήψεων για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος, την επάνδρωση και τον εκσυγχρονισμό των ήδη εναέριων μέσων πυρόσβεσης, την προμήθεια και ένταξη μη-επανδρωμένων μέσων (drones), καθώς και άλλες πρωτοβουλίες εκσυγχρονισμού του Σώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης