"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έλουσαν με μπογιά τον πρόεδρο των ΕΛ.ΠΕ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρωτόγνωρο επεισόδιο πολιτικής βίας στο Θεσσαλικό πανεπιστήμιο χθες βράδυ σε εκδήλωση στο Βόλο. Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε το βράδυ στην αίθουσα του Τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη διάλεξη του προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων, Ευστάθιου Τσοτσορού και έριξε μπογιές (φωτογραφία) τόσο κατά του ίδιου του ομιλητή και συμμετεχόντων, όσο και σε διαδρόμους της Σχολής.

Η διάλεξη του κ. Τσοτσορού, που διακόπηκε για λίγη ώρα λόγω του επεισοδίου, είχε θέμα «Διοίκηση σε περιόδους αβεβαιότητας: Ο ενεργειακός τομέας κατά τη μετάβαση στη μετα-πετρελαϊκή εποχή» και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του σεμιναρίου των μεταπτυχιακών προγραμμάτων «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη» και «Επενδύσεις και Περιφερειακή Ανάπτυξη» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η διάλεξη, που παρακολούθησαν πολλοί φοιτητές και ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες, διοργανώθηκε από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του ΠΘ.

kosmoslarissa.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης