"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Στο ΤΕΦΑΑ 41 μεταπτυχιακοί φοιτητές από 24 χώρες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ΤΕΦΑΑ ΠΘ και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “European Master in Sport & Exercise Psychology” γίνεται πόλος έλξης 41 φοιτητών από 24 χώρες του κόσμου. Ο διευθυντής του προγράμματος, Καθηγητής Αθανάσιος Παπαϊωάννου, παρουσίασε το πρόγραμμα και τους φοιτητές στον Δήμαρχο της πόλης , ο οποίος με τη σειρά του, τους χαιρέτισε κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην προσφορά του τόπου μας και στις καινοτομίες της πόλης και του Δήμου Τρικκαίων. Οι διεθνείς φοιτητές απηύθυναν και κάποιες ερωτήσεις στον Δήμαρχο ο οποίος απάντησε με χαρά και έκπληξη, μιας και η μια ερώτηση προερχόταν από φοιτήτρια από την Ουρουγουάη και η άλλη από φοιτητή της Φινλανδίας.

Σ’ αυτή τη γιορτή της πολυπολιτισμικότητας συμμετέχουν φέτος 41 φοιτητές από 24 χώρες: Γαλλία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Νότια Κορέα, Κροατία, Μαρόκο, Ολλανδία, Ουκρανία, Ουρουγουάη, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Φινλανδία και Χιλή.
Αύριο, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα, όπου δίδαξαν 5 μέλη ΔΕΠ του ΤΕΦΑΑ ΠΘ και προσκεκλημένοι καθηγητές από 10 χώρες της Ευρώπης, τον Καναδά και την Αυστραλία από τις 23-28 Ιανουαρίου στο ΤΕΦΑΑ  ΠΘ με έδρα τα Τρίκαλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης