"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Στο MEGA ο Κ. Σκρέκας για Τσίπρα και κυβερνητικές δεσμεύσεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA ήταν προσκεκλημένος την Τρίτη ο κ. Κ. Σκρέκας, εκπροσωπώντας τη Ν.Δ., σε πάνελ με συνομιλητές την κα Κανέλη (από το ΚΚΕ) και τον κο Μπαλάφα (από τον ΣΥΡΙΖΑ).
Ο κ. Κ. Σκρέκας ήταν αφοπλιστικός όσον αφορά το σχολιασμό των όσων από του βήματος της ΔΕΘ υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. «Κατέβασα από το ίντερνετ όλη την ομιλία του» είπε χαρακτηριστικά «και σας βεβαιώ ότι είχε αφιερώσει τρείς ολόκληρες σελίδες σε εξαγγελίες και υποσχέσεις και… μόλις τρεις σειρές όπου εξηγούσε που θα βρει τα χρήματα. Και να τα πιστέψουμε όσα είπε θέλει 12 δις € ετησίως για να τα καλύψει, δηλαδή 50 δις σε μια τετραετία. Και αναρωτιέμαι… που θα τα βρει αυτά τα λεφτά; Αν έγινε πιστευτός ή όχι θα κριθεί απ’ το λαό, αλλά εγώ σημειώνω ότι ακόμη και εντός της αίθουσας της ομιλίας, από το δικό του ακροατήριο, το χειροκρότημα ήταν από αδύναμο έως ανύπαρκτο».
Ο κ. Κώστας Σκρέκας ήταν παραστατικός όσον αφορά τη πορεία της χώρας από εδώ και πέρα και τις επιλογές που έχουν οι πολίτες. «Περάσαμε 2 δύσκολα χρόνια» είπε «με κόπους και θυσίες οι οποίες είναι κρίμα πραγματικά να πάνε χαμένες. Η χώρα το 2012 που ανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς έμοιαζε σαν καράβι, γεμάτο τρύπες, που πήγαινε κατευθείαν για τα βράχια. Οι τρύπες, σ’ αυτά τα 2 χρόνια έκλεισαν και ο καπετάνιος στρίβει σταθερά το πλοίο μακριά απ’ τα βράχια. Έτσι έχουν τα πράγματα. Κι ύστερα, ας σκεφτούν οι πολίτες τι θα είχε συμβεί αν το 2012 κέρδισε ο Τσίπρας. Τότε μίλαγαν όλοι για χρεοκοπία και έξοδο από το Ευρώ. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και συζητάμε πως θα δώσουμε τις έστω και μικρές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Τότε η ύφεση ήταν στο 7% και φέτος θα έχουμε ανάπτυξη για πρώτη φορά έπειτα από 6 ολόκληρα χρόνια, στο 0,6%. Τότε η ανεργία ήταν στο +1% κάθε μήνα και τώρα μειώνεται σταθερά 0,1% κάθε μήνα.
Μένουν να γίνουν πολλά πράγματα. Διόρθωση των φορολογικών συντελεστών, άρση αδικιών και την εφαρμογή ενός αναπτυξιακού σχεδίου».
 Δείτε αναλυτικά τη παρέμβαση του κ. Κ. Σκρέκα εδώ

(Από το πολιτικό γραφείο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης