"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Στραπάτσο του ΑΟΤ και στο Αίγιο – Ήττα απο τον Παναιγιάλειο με 1-0

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala – Η κατάσταση στον ΑΟ Τρίκαλα φαντάζει μη αναστρέψιμη. Η ομάδα που έριξε τα περισσότερα λεφτά απο κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία αποχαιρέτησε στο Αίγιο και τις τελευταίες – υπεραισιόδοξες είναι η αλήθεια – ελπίδες για πλασάρισμα στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λιγκ.

Η τρικυμία στην ομάδα εμφανής. Παίκτες φοβισμένοι που δεν παίρνουν πρωτοβουλία να ρίξουν ούτε …κόρνερ, προπονητής με αδυναμία διαχείρισης της ομάδας και ένας μεγαλομέτοχος που περισσότερο εκτονώνεται μέσω των social media παρά και δεν αντιλαμβάνεται τον Τιτανικό που έχει δημιουργήσει.

Η ομάδα λοιπόν που υποτίθεται ότι θα έκανε περίπατο στην κατηγορία έχει γίνει δυστυχώς η χαρά όλων των ομάδων της κατηγορίας. Αγωνιστικά οι κυανέρυθροι αν και δέχθηκαν νωρίς το γκολ, δεν μπόρεσαν δεν είχαν κουράγια για να ανατρέψουν την κατάσταση.Βασικά δεν είχαν τρόπο να διασπάσουν την αμυντική λειτουργία των «μελανόλευκων» και με  εξαίρεση ένα καλό σουτ του Ρομπέρ δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ δεν κατάφερναν να εκμεταλλευτούν ούτε τα αρκετά κόρνερ που κέρδισαν και εκτέλεσε ο Γάλλος. Στην επανάληψη μπήκαν Στεφάνοβιτς και Μπαϊκαρά, αλλά κανείς τους δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και η ομάδα έφυγε πάλι με σκυμμενο κεφάλι, Ο ΑΟΤ μετρά  μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και ο καθένας αντιλαμβάνεται πως ο φετινός στόχος έχει χαθεί .

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νιας), βοηθοί του οι Πυλαρινός (Ζακύνθου) και Τριανταφύλλου (Αιτ/νιας), ενώ τέταρτος ο Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Κίτρινες: 25′ Κρητικός, 51′ Μωϋσίδης, 85′ Ρότα, 90′+4 Παπαδόπουλος – 17′ Ριζογιάννης, 25′ Βέρτζος, 74′ Λαμπάκης, 90′+4 Μπαλμπόα

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Ντέμο, Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Τσιλιγκίρης (67′ Ιβάνκο), Σκαρτσίλας, Κρητικός (86′ Παπαδόπουλος).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Ριζογιάννης (25′ λ. τρ. Μπαλμπόα), Μουμίν, Αρναρέλλης (73′ Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (46′ Μπαϊκαρά), Ρομπέρ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης