"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Στόχο τον Λαζόπουλο έβαλε η Νέα Δημοκρατία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση από Σπυράκη: «Ερώτημα προς Λαζόπουλο αλλά και Τσίπρα: γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;» – Λαζόπουλος: Ελέγχομαι για τα χρήματα – Αδωνις: «Και εγώ θα ήθελα να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν είχα τόσα λεφτά στο εξωτερικό»

Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο κωμικός Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή τα 3 εκατ. ευρώ που έβγαλε ο ηθοποιός στο εξωτερικό. Σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, έβγαλε ανακοίνωση για τη «χυδαιότητα» όπως τη χαρακτήρισε του κ. Λαζόπουλου.

Στη δήλωσή της χαρακτηρίζει τον Λαζόπουλο «πάμπλουτο έμπορο του ανθρωπίνου πόνου, προπαγανδιστή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα και πρωταγωνιστή της υπόθεσης Χαϊκάλη» και αναφέρει ότι ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.

Η κ. Σπυράκη συνεχίζει: «Παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Χθες ο κ. Λαζόπουλος εξαπέλυσε βέλη κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που πρώτος κατήγγειλε την υπόθεση με τα 3 εκατ. ευρώ τονίζοντας πως ελέγχεται πριν και μετά από κάθε εκπομπή του. Είπε ότι τα χρήματα τα έβγαλε στο εξωτερικό γιατί έχει εταιρεία παραγωγής και ήθελε να ασχοληθεί με ξένες τηλεοπτικές παραγωγές και πως τα χρήματά του φορολογούνται εδώ στην Ελλάδα.

Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε και μέσω του protothema.gr δήλωσε: «Ουαί υμιν Φαρισαίοι υποκριτές. Μετά από όλα αυτά ο κ. Λαζόπουλος μας είπε ότι έβγαλε ένα τόσο μεγάλο ποσό χρημάτων στο εξωτερικό προκριμένου να χρηματοδοτήσει τη διεθνή καλλιτεχνική του καριέρα. Αφού λοιπόν ο κ. Λαζόπουλος πιστεύει στο Σύριζα και βιάζεται όπως καταλαβαίνω να το φέρει στην εξουσία τόσο πολύ αντί να ξεκινήσει τον οχετό λάσπης εναντίον μου χθες θα αρκούσε να μας δείξει τη μεταφορά του των χρημάτων του πίσω στην Ελλάδα. Δεν το έκανε φυσικά γιατί ξέρει ότι αν έρθει ο Σύριζα θα είναι καλύτερο για αυτόν να έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό. Ώστε αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα να είναι έναν από τους χιλιάδες που περιμένουν σαν τα κοράκια να αρπάξουν τις περιουσίες μας για ένα κομμάτι ψωμί. Με εκατομμύρια στο εξωτερικό αγαπητέ Λάκη και εγώ θα ήθελα να έρθει ο Σύριζα στην εξουσία Όσον αφορά την αξία του προσώπου που με έβρισε χθες εγώ κρατώ την εικόνα του Λάκη Λαζόπουλου όταν έκλαιγε για να αποφύγει να πάει στρατό και όταν έτρεχε να ξεφύγει από το κότερο», καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης