"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Στ. Αναστασόπουλος: «Το νοσοκομείο μπορεί να σωθεί μόνο με την ανατροπή της κυβέρνησης»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη σύσκεψη ενημέρωσης που κάλεσαν στο Εργατικό Κέντρο, ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Καρδίτσας παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος με τον «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, Στέλιος Αναστασόπουλος.

Στην παρέμβασή του ο κ. Αναστασόπουλος τόνισε ότι «τα σοβαρά προβλήματα που ανέφεραν οι εργαζόμενοι και που βιώνουν οι Καρδιτσιώτες ασθενείς δεν οφείλονται σε απλή ανικανότητα ή στην αδιαφορία των κυβερνόντων. Είναι απότοκο της μνημονιακής πολιτικής, μιας πολιτικής που εφαρμόζει σχέδιο συρρίκνωσης του Δημοσίου Τομέα και διάλυσης του Κοινωνικού κράτους, μέσα από την αξιολόγηση – απολύσεις, τη μη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, τη σοβαρή υποχρηματοδότηση και την υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και της Υγείας.

Είναι μια πολιτική που κάποιοι τη στηρίζουν και κάποιοι όχι. Δεν είναι όλοι οι βουλευτές ίδιοι, ούτε τα κόμματα ίδια. Και δεν είναι ένα ζήτημα που αφορά μόνο στην Καρδίτσα αλλά και στα Τρίκαλα και στη Λάρισα και στο Βόλο και σε όλη την Ελλάδα. Είναι ζήτημα καθαρά πολιτικό και μπορεί να λυθεί μόνο με ανατροπή αυτής της πολιτικής, με ανατροπή αυτής της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης.

Ο κ. Αναστασόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «στη μάχη για την αντίσταση στη διάλυση και την υπεράσπιση του νοσοκομείου της Καρδίτσας από τους φορείς του νομού δεν μπορούν να συμμετέχουν αυτοί που με την ψήφο τους στη βουλή έβαλαν την υπογραφή τους για αυτό που συμβαίνει: την διάλυση και του δημόσιου συστήματος Υγείας. Θα ήταν καθαρή υποκρισία κάτι τέτοιο».

 

Γραφείο Τύπου «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία»

08-10-2014 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης