"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Συγκέντρωση για την στήριξη του «ΟΧΙ» ενόψει του δημοψηφίσματος

lafarm

Σχετικά άρθρα

syriza - anel

Πολλοί Τρικαλινοί πολίτες και στελέχη που στηρίζουν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας» για να δηλώσουν με την παρουσία τους και να βροντοφωνάξουν ένα ισχυρό «ΟΧΙ» απέναντι στη λιτότητα, τη φτώχεια, την ανεργία και τα νέα μέτρα που προωθούν μέσω της συμφωνίας οι Ευρωπαίοι εταίροι μας.
oxi 1
Οι δύο Νομαρχιακές επιτροπές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ήταν εκεί, διά των εκπροσώπων τους Χρήστου Μπάτζιου και Χρόνη Αγορίτσα και βρισκόταν στο πάνελ των ομιλητών, συνεπικουρούμενοι από τους Δημήτρη Κάβουρα και Χρήστο Καλλέα.

Παρόντες και οι δύο από τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης και Παναγιώτα Δριτσέλη (έλειπε ο Σάκης Παπαδόπουλος) και ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Πατέρας.
oxi 2
Στη συγκέντρωση τέθηκε το ερώτημα γιατί να ψηφίσει ο λαός «ΟΧΙ» και ειπώθηκε πως δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη, για να αποφασίσουμε να ψηφίσουμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Χρειάζεται Μόνο να σκεφτούμε ποιοι θα ψηφίσουν ΝΑΙ.

ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Μπόμπολας, ο Λάτσης, ο Βαρδινογιάννης, ο Αλαφούζος και όλοι οι ολιγάρχες.

ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη, ο Άδωνις, ο Βορίδης και όλοι οι πολιτικοί που ξέσκισαν τη χώρα και την οδήγησαν στη χρεοκοπία.

ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Πρετεντέρης, ο Μπάμπης, η Όλγα, ο Τσίμας και όλοι αυτοί οι «ανεξάρτητοι»δημοσιογράφοι που δίνουν καθημερινά τον αγνό αγώνα για τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

ΝΑΙ θα ψηφίσουν-υπό την αρχηγεία του Αργυρούση-η Μερεντίτη, ο Κοτρώνης, ο Λάππας, ο Βλαχογιάννης, ο Μπάρδας, ο Σαράντης, ο Κατσιάνης…

Θα ψηφίσουμε ΝΑΙ μαζί μ’ αυτούς?

Την Κυριακή 5 Ιουλίου ψηφίζουμε για τις ζωές μας.

Ψηφίζουμε για την αξιοπρέπειά μας.

Μένουμε Ευρώπη, αλλά όχι ως υπόδουλοι.

Ψηφίζουμε ΟΧΙ.
syriza 11
Τις επόμενες μέρες και ώρες θα ενταθούν οι προσπάθειες και οι επαφές με τον κόσμο για την καλύτερη ενημέρωσή του και θα γίνουν μια σειρά εκδηλώσεων και ομιλιών, με κυριότερη την ομιλία του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στην πλατεία Ρήγα Φεραίου την προσεχή Πέμπτη.

Δ.Π.- εφημερίδα ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης