"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων από Ερυθρό Σταυρό και εμπόρους των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απευθύνει πρόσκληση σε πολίτες και επαγγελματίες, προκειμένου να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που διέρχονται το Νομό. Τα είδη που χρειάζονται είναι:

Φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, χυμοί, νερό (μικρές συσκευασίες), βρεφικές κρέμες, γάλα εβαπορέ, μπιμπερό, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα και είδη γυναικείας υγιεινής.

Τα είδη θα συλλέγονται στο Τμήμα καθημερινά  8.30π.μ-2μ.μ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2431027430 για περισσότερες πληροφορίες.

Να σημειωθεί ότι από την Τρίτη 23/2 εθελοντές του Τμήματος βρίσκονται στο Μουργκάνι Καλαμπάκας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

Εντωμεταξύ με αφορμή την χθεσινή άφιξη των προσφύγων στο Μουργκάνι Καλαμπάκας, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων καλεί τους συναδέλφους που επιθυμούν και δύνανται να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας, να προσφέρουν είδη ένδυσης και τρόφιμα (γάλατα διαρκείας και κονσέρβες, όχι χοιρινό κρέας).

Τα είδη ένδυσης θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, στην οδό Σωκράτους 23, την Τετάρτη 24/02  και την Πέμπτη 25/02 από τις 9:00 ως τις 14:00.

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα αναλάβει να μεταφέρει τα ρούχα στο Μουργκάνι, ώστε να διανεμηθούν στους πρόσφυγες.

Οι Εθελοντές Τρικάλωνθα έχουν τα γραφεία τους ανοιχτά που βρίσκονται Στρατηγού Σαράφη Τέρμα ( απέναντι από το Μαιευτήριο)  από αύριο Τετάρτη 24/2 μέχρι και την Παρασκευή 26/2  από 10.00π.μ έως 13.00 και το απόγευμα από τις 17.00-20.00 μμ. για

να συλλέξουν κουβέρτες, τρόφιμα, φάρμακα, χαρτικά, ομπρέλες και είδη για μωρά κυρίως βρεφικά γάλατα και πάνες  για τους πρόσφυγες στο Μουργκάνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης