"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.9 C
Trikala

Συγκίνησε η Μαρία Καρυστιανού στη Λάρισα

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Μέσα από την έκθεση μεταφερόμαστε στην φρίκη εκείνης της ώρας. Οι φωτογράφοι θέλησαν να δείξουν τα συναισθήματα τους μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας» επισήμανε σήμερα από τη Λάρισα η κα Μαρία Καρυστιανού στην ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα. Η πορεία προς το σήμερα» που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης «Έντεκα και Εικοσιένα» της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Στη συνέχεια η κα Καρυστιανού τόνισε: «Δημιουργήθηκε εδώ ένα μνημείου μνήμης για να μην ξεχάσουμε ποτέ τι συνέβη εκείνο το βράδυ».

Ομιλητές στη συγκινητική εκδήλωση ήταν  οι:

Μαρία Καρυστιανού
Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου

Ελισάβετ Καρανίκα
Γιατρός, Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας

Σωτήρης Δημητρόπουλος
Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Ακολούθησε ανοιχτή  συζήτηση με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα. Η πορεία προς το σήμερα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου στις 20:00 στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης «Έντεκα και Εικοσιένα» της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Η έκθεση ξεκίνησε το ταξίδι της στις 25 Απριλίου από τη Λάρισα, σημείο μηδέν της τραγωδίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας να εκθέσει φωτογραφικό υλικό με θέμα το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Συγκινητικές στιγμές όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των 57 θυμάτων της τραγωδίας, η αγκαλιά της Μαρίας Καρυστιανού με τη Λαρισαία μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούνται Λάτα, αλλά και την εξαδέλφη της και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας  Γαρυφαλιά Καρυστιανού, ενώ το παρόν έδωσε και ο Νίκος Πλακιας πατέρας των αδικοχαμένων δίδυμων κοριτσιών από την καλαμπάκα και τςη ξαδέλφης τους.

thessaliatv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης