"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Συγκλονίζει με όσα λέει η μητέρα της ξαδέρφης των δίδυμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανείπωτος πόνος για την οικογένεια των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που οι δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους αποκαλύφθηκε πως βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Η μητέρα ενός εκ των τριών κοριτσιών είχε μιλήσει για το πώς ενημερώθηκε για την τραγωδία και τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με την κόρη της.

Ο πόνος της κυρίας Μάρθας για την τραγωδία στα Τέμπη ανείπωτος. Η γυναίκα απαντά με δυσκολία στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου του ANT1 για το Πρωινό.

«Δεν έχει γίνει ταυτοποίηση των κοριτσιών. Πήγαιναν όλες μαζί πίσω στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές τους. Ήταν πάρα πολύ δεμένες, δύο δίδυμες και η ξαδελφούλα τους. Εμείς ενημερωθήκαμε από τα sites. Πήγαμε στη Λάρισα να δώσουμε DNA».

Η πρώτη κίνηση της οικογένειας ήταν να βρεθεί στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Φύγαμε όλοι, νύχτα, πήγαμε εκεί αλλά δεν μας άφηναν, τίποτα. Ούτε να περάσουμε, τίποτα. Είχαν κλείσει την κυκλοφορία» σημείωσε συγκλονισμένη η κυρία Μάρθα.

Δεν είχαν ενημέρωση από τα νοσοκομεία και τις αρχές. «Όχι, τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου ήταν στις 23.30 με μηνύματα. Μου έγραψε ότι στις 00.30 θα έφτανε Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε.

Η αναγνώριση των θυμάτων έγινε στο νοσοκομείο της Λάρισας, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας από όπου κατάγονταν τα τρία κορίτσια.

in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης