"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Συγκλονιστικές εμφανίσεις – 5 χρυσά μετάλλια – των αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.  

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με 5 ΧΡΥΣΑ μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε η αποστολή του Γ.Σ.Τρικαλων απο την ΠΑΤΡΑ αθλητές του οποίου συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Την καλύτερη εμφάνιση στην ιστορία των 122 ετών με ρεκόρ μεταλλίων , βαθμολογικής συγκομιδής και την 4ης θέσης στους ΑΝΔΡΕΣ πανελληνίως.
 Χρυσά μετάλλια.
Σκυταλοδρομια 4×400 Νακος Κώστας  , Τουλουμης Γιώργος , Μίχος Δημήτρης και Μπάμπης Λαγος Να υπενθυμίσουμε ότι την σκυταλοδρομια την κερδίζουν 3 συνεχόμενες χρονιές οι αθλητές του Γ.Σ.Τ.
 Χρυσός στα 400 εμποδια για 3η συνεχομενη φορα ο Κώστας Νάκος με 51.78.             
 Χρυσος ο Νίκος Σκαρβελης  στην σφαιρα με 19.50 και Χρυση η αδελφη του Σταματια στην σφυρα με 67.80μ και στην σφαιρα με 15.66μ.(Νταμπλ).
Τονίζουμε οτι η Σταματια θα αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό του Βερολίνου με την Εθνική στην σφύρα και σφαίρα και ο Νικος κυνηγά το όριο στους Βαλκανικους της Πέμπτης.
Αθλητές ανερχόμενοι στα 800μ 4η θεση για Λαγο (εχασε στο νημα το μεταλλιο) με 1.51.35 και 9η για τον έφηβο Διονύση Μερμηγκα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης