"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Συγχαρητήρια στη Σταματία Σκαρβέλη από το Γυμναστικό Σύλλογο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Δ.Σ., οι αθλητές, οι προπονητές καθώς και η μεγάλη οικογένεια του Ιστορικού Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων, αλλά και όλοι οι Τρικαλινοί αισθάνονται υπερήφανοι για τη σπουδαία εμφάνιση που έκανε η Σταματία Σκαρβέλη μετέχοντας στο 1ο γκρουπ του προκριματικού αγώνα της σφυροβολίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, τις πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής.
Η αθλήτρια του Γ.Σ.Τρικάλων πέτυχε βολή 69,01μ καταλαμβάνοντας τη 10η θέση και τη 18η στη συνολική κατάταξη(προκρίνονταν για τον τελικό οι 12) μεταξύ των 40 καλυτέρων αθλητριών απ’ όλο τον κόσμο.
Αξίζει να υπογραμμιστεί πόσο δύσκολο είναι να προκριθεί κάποιος αθλητής ή αθλήτρια στους μεγάλους διεθνείς αγώνες αφού άλλαξε ο τρόπος επιλογής τους γιατί αυτή γίνεται σύμφωνα με την διεθνή κατάταξη που ανακοινώνει η κάθε διεθνής ομοσπονδία. Για το αγώνισμα της σφυροβολίας προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, οι 43 καλύτερες επιδόσεις που έγιναν στη σφυροβολία σε όλο τον κόσμο.
Η Σταματία έκανε πολύ ωραίο αγώνα πετυχαίνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της χρονιάς και αυτό δείχνει ότι βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση. Όμως η συμμετοχή της σ’ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει αφού προσθέτει εμπειρίες οι οποίες θα της είναι χρήσιμες τα επόμενα χρόνια και ιδιαίτερα για τη συμμετοχή της στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το 2024 στο Παρίσι.
Η συμμετοχή της Σταματίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο συνιστά από μόνη της τεράστια επιτυχία. Η είσοδος σ’ ένα Ολυμπιακό Στάδιο είναι η ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή και κομβικό σημείο στην αθλητική του διαδρομή. Θα αποτελέσει ισχυρότατο κίνητρο για τους αθλητές του Συλλόγου και όχι μόνο, ακολουθώντας το παράδειγμά της, να προσπαθήσουν να είναι και αυτοί μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας της Ελλάδας στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Γ.Σ.Τρικάλων μετά τον αγώνα της Σταματίας συνεχάρη δια του Προέδρου του Συλλόγου Ελευθέριο Σούλα την ίδια για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε καθώς και τον προπονητή της Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και τους ευχήθηκε να είναι παρόντες και στο Παρίσι το 2024.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Τρικάλων
Ελευθέριος Σούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης