"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.5 C
Trikala

Συλλαλητήριο κτηνοτρόφων για το αιγοπρόβειο γάλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη διοργάνωση συλλαλητηρίου προχωρούν την Πέμπτη 3 Μαΐου οι κτηνοτρόφοι, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση που έλαβαν στην πανθεσσαλική συνάντηση κτηνοτρόφων που έγινε στον Τύρναβο στις 21-4-2018. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων.

Στο συλλαλητήριο θα διαμαρτυρηθούν για την πτώση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα καθώς και το σταμάτημα από αρκετούς τυροκόμους να παραλαμβάνουν το γάλα από κτηνοτρόφους.

Όπως, υποστηρίζουν οι κτηνοτρόφοι, «ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν πάει άλλο. Πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την επιβίωση του κλάδου της κτηνοτροφίας και των οικογενειών μας. Η πτώση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα   καθώς και το σταμάτημα από αρκετούς τυροκόμους να λαμβάνουν το γάλα από συναδέλφους θα μας καταστρέψει ολοκληρωτικά. Οι παρουσία όλων στο συλλαλητήριο είναι επιβεβλημένη καθώς είναι παρουσία επιβίωσης και θα δώσουμε έντονα μια δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να μας αφανίσουν».

Αμέσως μετά τη συγκέντρωση και τις σχετικές ομιλίες θα ακολουθήσει πορεία προς το ξενοδοχείο «ΔΙΒΑΝΗ» όπου θα πραγματοποιείται το συνέδριο του Economist και θα παραβρίσκεται όλοι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης