"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Συμμετείχε στο 6ο δημοψήφισμα της ζωής του υπεραιωνόβιος παππούς στην Αργιθέα

lafarm

Σχετικά άρθρα

kalikomi_3Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου να είναι η …παρθενική μας συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο ο Κος Αναστασίου Κωνσταντίνος του Γεωργίου ψήφισε για 6η φορά σε δημοψήφισμα (1935, 1946, 1968, 1973, 1974 και 2015) ενώ ήταν εν ζωή και όταν πραγματοποιήθηκαν και τα υπόλοιπα δύο δημοψηφίσματα στη χώρα μας στην δεκαετία του 1920!

105 ετών ο Κος Αναστασίου σήμερα (γεννηθείς την 1 Ιανουαρίου 1911) δεν παρέλειψε ωστόσο να κάνει το καθήκον του συμμετέχοντας για άλλη μια φορά εκλογική διαδικασία. To KarditsaLive.Net εντόπισε τον υπεραιωνόβιο παππού κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας του στο 16ο εκλογικό τμήμα Καλη Κώμης Καρδίτσας όπου οι συνολικά ψηφίσαστες ήσαν όσα περίπου και τα χρόνια του! Ο Κος Αναστασίου πολέμησε στο Αλβανικό Μέτωπο με το 1ο Σύνταγμα Πυροβολικού Λάρισας και έχει τιμηθεί μετάλλιο ανδρείας από την πατρίδα μας. Ο Κος Αναστασίου χαίρει άκρας υγείας και απολαμβάνει της αγάπης των 12 εγγονών και 4 δισεγγόνων του.

Στο ίδιο εκλογικό τμήμα νωρίτερα δύο …πρωτάρες της διαδικασίας με …87 χρόνια λιγότερα να τους βαραίνουν ψηφίζουν για πρώτη φορά σε κάλπη όντας ανάμεσα στους 108.371 18άρηδες και 18άρες που για πρώτη φορά συμμετέχουν σε εκλογική διαδικασία. Στην εικόνα οι δύο δεσποινίδες ψηφίζουν μπροστά στο δικαστικό αντιπρόσωπο Μενέλαο Παπαδημητρίου, δικηγόρο.
πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης