"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Συνάντηση βουλευτών του Σύριζα με εργαζόμενους και απολυμένους της ΕΑΣ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροσωπείας των εργαζόμενων και απολυμένων της ΕΑΣ Τρικάλων. Θέμα συζήτησης τα μεγάλα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες στους κόλπους της ΕΑΣ Τρικάλων, κυρίως μετά την ψήφιση του ν. 4015/2011, που ουσιαστικά διέλυσε τους συνεταιρισμούς και άνοιξε το δρόμο για την ιδιωτικοποίησή τους.
Οι επανειλημμένες καταγγελίες για τον τρόπο λειτουργίας και τον αποδυναμωμένο ρόλο του σωματείου εργαζομένων της ΕΑΣ Τρικάλων προβληματίζει ιδιαιτέρως , καθώς η διοίκηση θα έπρεπε από κοινού να παλεύει με τους εργαζόμενους για πλήρη και ουσιαστικό έλεγχο προς τη χρηστή διαχείριση αλλά και τη διακίνηση των προϊόντων, προς όφελος τόσο των μελών όσο και της ίδιας της τοπικής οικονομίας.
Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η ΕΑΣ Τρικάλων αποτελεί βασικό παραγωγικό μοχλό του τόπου μας επισημάνθηκε από την πλευρά των βουλευτών η ανάγκη νομοθετικής παρέμβασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς η Ένωση με όλες τις δραστηριότητές της, όπως τη γαλακτοβιομηχανία και την οξοποιία, αποτελούν ζητήματα κεφαλαιώδους σημασίας για την τοπική κοινωνία, ενώ οι δυνατότητές τους παραμένουν μεγάλες, παρά τα μεγάλα προβλήματα που βιώνει επί του παρόντος η ΕΑΣ Τρικάλων.
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης