"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Συνάντηση Πανθεσσαλικής Στέγης με τον υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τον Υφυπουργό κ. Παναγιώτη Σγουρίδη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης κ. Στέφανος Κούτρας. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα καθώς ο κ. Κούτρας ενημέρωσε τον υφυπουργό για τις δράσεις της οργάνωσης την οποία εκπροσωπεί και ειδικότερα τον κύκλο των εκδηλώσεων που αφορούν την ανάδειξη του αγροτικού ζητήματος της Θεσσαλίας καθώς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Περιφέρειας.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός, αφού ευχαρίστησε, ενημέρωσε για τα τρέχοντα προβλήματα όπως οι πρόσφατες θεομηνίες και για τις δράσεις τις οποίες προτίθεται να αναλάβει για να στηρίξει και προωθήσει τόσο την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων όσο και την ενασχόληση νέων ανθρώπων και νέας γενιάς αγροτών με τον πρωτογενή τομέα.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν για την συνεχή επικοινωνία και αλληλοενημέρωση με σκοπό την ανάδειξη των αγροτικών θεμάτων της περιοχής Θεσσαλίας και ο πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης κάλεσε τον υφυπουργό στην προγραμματιζόμενη εκδήλωση-ημερίδα της οργάνωσης όπου θα τιμηθεί η Θεσσαλή αγρότισσα και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Μεταξουργείο, στις 28 Μαρτίου, ώρα 19:00.
Στην συνάντηση παρευρέθη και το Μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου κ. Θεοδώρα Τσιτσιπά.

Για το Δ.Σ. της Πανθεσσαλικής Στέγης
Θεοδώρα Τσιτσιπά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης