"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Συνάντηση Πλεύρη – Αβραμόπουλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης υποδέχθηκε στο Υπουργείο τον επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» του Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Οι δυο άντρες είχαν μακρά συζήτηση για θέματα που αφορούν τη διαχείριση της πανδημίας, την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος και το στοίχημα της δημιουργίας τοίχους ανοσίας μέσα στο χειμώνα ώστε να μειωθούν τα κρούσματα και η πίεση στο εθνικό σύστημα Υγείας.

Ο Λ. Αβραμόπουλος έθεσε υπ’ όψιν του Υπουργού ότι ειδικά για την περιοχή της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων είναι ζωτικής σημασίας η κανονική λειτουργία της αγοράς και των  ελεύθερων μετακινήσεων, συζήτησαν ωστόσο ένα πλαίσιο αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων τα οποία θα πρέπει να τηρούνται ευλαβικά τόσο από τους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, όσο και από τους ταξιδιώτες.

Επίσης ο Λ. Αβραμόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, δια μέσου του Υπουργού, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που υπερβάλλουν εαυτούς ειδικά τους τελευταίες μήνες, ζήτησε ωστόσο να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού τόσο για το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όσο και για το Νοσοκομείο Τρικάλων, ώστε να επιτευχθεί η πιο εύρυθμη λειτουργία τους και με καλύτερες συνθήκες για όλους.

Ο κ. Λ. Αβραμόπουλος με αφορμή τη συνάντηση με τον κ. Θ. Πλεύρη, δηλώνει: «Είχα την ιδιαίτερη χαρά να συναντηθώ με έναν ευγενή άνθρωπο, τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα που μέσα στην ένταση των ημερών για την αντιμετώπιση της πανδημίας διέθεσε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο του για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν ιδιαίτερα την περιοχή μας. Ήταν ενήμερος για όλα, συγκαταβατικός, και αποφασισμένος να δώσει λύσεις σε σειρά ζητημάτων που αφορούν τη Δημόσια Υγεία, ιδιαίτερα δε για την περιοχή μας την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, αλλά και του Νοσοκομείου. Είμαι σίγουρος ότι με την εκτόνωση του πανδημικού κύματος θα επισκεφτεί ο ίδιος την περιοχή μας για να διαπιστώσει τις ανάγκες που υπάρχουν».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έθεσε υπόψιν του υπουργού!!! Άσε το δούλεμα Αβραμοπουλε πήγες βγήκες μία φωτογραφία με τον Πλευρη και γράφεις μην πω τι. Άκου προσλήψεις και αναβάθμιση του κέντρου υγείας…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης