"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Συναντήσεις με φορείς και κατοίκους χωριών ο Ηλίας Βλαχογιάννης

lafarm

Σχετικά άρθρα

00000000000000000000000000000000

Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών με τα Σώματα Ασφαλείας του Νομού, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που έκανε συνεχείς αναφορές στην Βουλή με ομιλίες, ερωτήσεις και επερωτήσεις για τα θέματα των ενστόλων.

Μάλιστα ο κ. Βλαχογιάννης ήταν ο εισηγητής της Ν.Δ. στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Επίσης σε τροπολογία της κυβέρνησης για τους μισθούς και τα επιδόματα των δικαστικών, ο κ. Βλαχογιάννης είχε ασκήσει βέτο λέγοντας ότι δεν θα το ψηφίσει εάν δεν ισχύσει το ίδιο και για τους ένστολους.

Επίσης έκανε παρέμβαση και με τροπολογία που έφερε στη Βουλή μαζί με άλλους βουλευτές για τα ταμεία των ενστόλων και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας.
0000000000000000000000000000000000000000
Και δεν είναι τυχαίο το ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ κ. Ηλία Βλαχογιάννη για την καθοριστική του συμβολή στην προώθηση και επίλυση δίκαιων αιτημάτων τους, μέσω των κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών του, αλλά και μέσω των καίριων παρεμβάσεων σε αρμόδια κυβερνητικά όργανα. Μεταξύ άλλων η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει επίσης ότι “παρά τις δυσκολίες που συναντήσατε λόγω των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας, καταφέρατε να αμβλυνθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις στο χώρο μας και να αισιοδοξούμε ότι με τον κοινό αγώνα μας θα πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε δε ιδιαίτερα για τις παρεμβάσεις σας τόσο για την υλοποίηση εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών των αποφάσεων του ΣτΕ και την παροχή της δίμηνης παράτασης για το ΤΕΑΠΑΣΑ, όσο και για τη θεσμοθέτηση πόρων που θα συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυσή του”.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν εμπράκτως το ενδιαφέρον του κ. Ηλία Βλαχογιάννη με τις παρεμβάσεις που έχει κάνει για τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και για όλες τις επαγγελματικές τάξεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινά, ζητώντας να αρθούν οι όποιες αδικίες έχουν γίνει.

000000000000000000000000000000000
Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Βυτουμά, Αγίας Παρασκευής, Περιστέρας, Σαρακίνας, Θεόπετρας και Βασιλικής, επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους. Ο κ. Βλαχογιάννης συναντήθηκε με επαγγελματίες και πολίτες των παραπάνω περιοχών και συνομίλησε μαζί τους για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αλλά και για θέματα που αφορούν στο Νομό Τρικάλων.

Ο κ. Βλαχογιάννης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροπολιτική με μοναδικό σκοπό να αναρριχηθεί στην εξουσία, χωρίς να τον ενδιαφέρει η χώρα και η έξοδο της από την κρίση, χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα, μιας και την μία μέρα άλλα λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη άλλα λένε τα στελέχη και οι συνιστώσες.

Κάλεσε τους τρικαλινούς την ημέρα των εκλογών να ψηφίσουν όχι με θυμό και οργή, αλλά με βάση το συμφέρον της χώρας, με βάση το δικό τους συμφέρον. Να ενισχύσουν τη Νέα Δημοκρατία δίνοντάς της ένα ισχυρό ποσοστό, ούτως ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες και να υπάρχει μια ομαλή συνέχιση της πορείας της στην Ευρώπη και στις αγορές.

Ο κ. Βλαχογιάννης τους κάλεσε και αυτή την φορά να τον εμπιστευθούνε με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και να του δώσουνε έτσι τη δύναμη για άλλη μια φορά να παλέψει για τα συμφέροντά τους, για το συμφέρον του Νομού, όπως άλλωστε έχει κάνει τα τελευταία περίπου 10 χρόνια.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 26, λειτουργεί καθημερινά, ενώ όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μπορούν να το κάνουν στον αριθμό 24310-31160.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης