"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Συναυλία Ρέμου στη Μύκονο: «Χαλιφάτο» με σαμπάνιες των 72.000 ευρώ και ταλαίπωρες καμήλες (Video & Photos)

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Σε ανατολίτικους ρυθμούς διασκέδασε χθες το βράδυ η Ψαρρού, όπου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Λιβανέζο συνάδελφό του Ragheb Alama και τον Τούρκο Mustafa Sandal στο Nammos.

 Άραβες και Τούρκοι κροίσοι που κατέφθασαν στην Μύκονο με lear jet και θηριώδη γιοτ και διέμεναν σε πολυτελείς  βίλες και πεντάστερα ξενοδοχεία, δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο διάσημο bar restaurant και ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί υπό τους ήχους των τραγουδιών των τριών ερμηνευτών που ένωσαν τις δυνάμεις τους στη σκηνή.

 Το σκηνικό ήταν σε ύφος αραβικό, με ναργιλέδες στην είσοδο, φωτιές στην άμμο, καμήλες που μεταφέρθηκαν από το Ντουμπάι, χάλια και έναν άνδρα ντυμένο Άραβα να μοιράζει τριαντάφυλλα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στο αραβόφωνο κοινό να αισθανθεί μέσα στα νερά του απολαμβάνοντας μια καθ’ όλα ανατολίτικη βραδιά.

Οι δεκάδες ναργιλέδες είχαν γεμίσει την ατμόσφαιρα με ένα έντονο άρωμα ενώ οι τυχεροί θαμώνες απόλαυσαν ένα μενού που κόστιζε για τα πρώτα τραπέζια 500 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό.

 Το event ξεκίνησε με το σόλο μιας βιολίστριας, η οποία σχολιάστηκε όχι μόνο για την δεξιοτεχνία της στο βιολί, αλλά κυρίως για το λαμέ κοντό φόρεμα, την καλτσοδέτα και τα κόκκινα ψηλοτάκουνα παπούτσια της.

Από τα highlight του προγράμματος ο χορός της κοιλιάς από την αισθησιακή Didem, χορός ο οποίος συνοδευόταν από φλόγες!

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή μετά τις 3 το ξημέρωμα και αποθεώθηκε. Η παρουσία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ήταν εκείνη της Lindsay Lohan που κούναγε ρυθμικά τα χέρια της και που στην αρχή της βραδιάς φορούσε κόκκινο φόρεμα, ενώ στην συνέχεια εμφανίστηκε με μαύρο δαντελωτό.

Εκεί ήταν και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι Τουρκάλες καλλονές που ξεχώρισαν τόσο με τα τσιφτετέλια τους όσο και με τα δυνατά τους αρώματα.

Στα πρώτα τραπέζια τα οποία είχαν καταληφθεί από γνωστές λιβανέζικες επιχειρηματικές οικογένειες, όπως είναι οι Ζέιν και οι Χούρι, ο χορός και το κέφι ήταν αμείωτα. Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πλάκες από το μικρόφωνο σε όλους του φίλους του, την ίδια στιγμή που ο Αιγύπτιος κροίσος Ναγκίμπ Σαουίριφ δεν δίστασε να ανέβει ακόμα και πάνω στο τραπέζι.

Η βραδιά, με κρασιά και σαμπάνιες αξίας έως και 72.000 ευρώ, τελείωσε μετά τις 6 το πρωί.

topontiki

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης