"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Συνελήφθησαν δύο από τους ληστές του Διστόμου – Νεκρός ο τρίτος-

lafarm

Σχετικά άρθρα

000

Ο Σπύρος Δραβίλλας αυτοκτόνησε μόλις αντιλήφθηκε τους άντρες της ΕΚΑΜ που εισέβαλαν στην μεζονέτα-κρησφύγετο των ληστών – Στα χέρια της αστυνομίας Χριστοδούλου και Πετρακάκος – Οι ληστές είχαν σχέσεις με τον Νίκο Μαζιώτη και τον Βασίλη Παλαιοκώστα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον οι ληστές του Διστόμου Σπύρος Χριστοδούλου kαι Γιώργος Πετρακάκος, ενώ νεκρός είναι ο τρίτος ληστής Σπύρος Δραβίλλας. Το απόγευμα έλαβε χώρα μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Χριστοδούλου και Πετρακάκος δεν προέβαλαν αντίσταση στους άντρες της ΕΚΑΜ που εισέβαλαν στη μεζονέτα – κρησφύγετο στην παραλία της Χρυσής Ακτής, ενώ σύμφωνα με όσα είπαν στους αστυνομικούς οι δύο συλληφθέντες ο Σπύρος Δραβίλλας, μόλις αντιλήφθηκε πως οι άντρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι, αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε. Ο Δραβίλλας, σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, είχε βοηθήσει τον Βασίλη Παλαιοκώστα κατά την απόδρασή του με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Την επιχείρηση έχουν αναλάβει άνδρες των ΕΚΑΜ και συμμετέχει επίσης το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η έφοδος των ανδρών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας έγινε σε μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή της Νέας Αγχιάλου, όπου είχαν βρει καταφύγιο οι τρεις ληστές. Στο σπίτι βρέθηκαν όπλα και τρία αυτοκίνητα, ενώ η αστυνομία αναζητά και ένα κλεμμένο φουσκωτό.

Οι ληστές του Διστόμου κατά το παρελθόν έχουν κάνει ληστείες με τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, αλλά και με τον καταζητούμενο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τους ληστές τις τελευταίες ημέρες και παρακολουθούσαν τη μεζονέτα όπου είχαν καταφύγει οι τρεις καταζητούμενοι, που δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα το πρωί οι ληστές, με ένα από τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην αυλή της μεζονέτας, μετέβησαν σε ορεινό χωριό της Λάρισας όπου έκαναν «έρευνα» στο τραπεζικό κατάστημα, προφανώς γιατί αποτελούσε επόμενο στόχο τους.

Οι ληστές του Διστόμου φαίνεται πως μόνο τον τελευταίο μήνα είχαν ληστέψει τράπεζες στην Φαρκαδόνα και τον Αμπελώνα Λάρισας, ενώ κατηγορούνται συνολικά για 24 ληστείες, με λεία πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης