"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Συνεργασία Δ.Μετεώρων – ΤΕΡΝΑ για τον Ε65: Μεγάλο εργοτάξιο στην Βασιλική

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου στην Αθήνα συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΤΕΡΝΑ κ. Περιστέρη Γεώργιο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Θώμο Γεώργιο.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και χρήσιμες ανταλλαγές απόψεων σε ένα εγκάρδιο κλίμα σχετικά με το μεγάλο έργο της αποπεράτωσης του βόρειου τμήματος της Ε65 που διέρχεται εξ ολοκλήρου από τον Δήμο Μετεώρων.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι θα είναι κοντά του σε ό,τι χρειαστεί και του ζήτησε το άμεσο ξεκίνημα των έργων. Στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου γνωστοποίησε στον Πρόεδρο της εταιρείας την απαίτηση – επιθυμία του οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν σε αυτό το μεγάλο έργο (εργάτες – τεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων κ.ά.) να προέρχονται από τον Δήμο Μετεώρων. Επίσης, σαν ανταποδοτικό όφελος του Δήμου η εταιρεία θα πρέπει να προχωρήσει σε διάφορες χαλικοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις και στην κατασκευή μικρών τεχνικών και εγγειοβελτιωτικών έργων.

Ο κ. Περιστέρης δεσμεύτηκε από την μεριά της εταιρείας την άμεση έναρξη των έργων, ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων θα είναι από την περιοχή μας και γνωστοποίησε στον Δήμαρχο ότι η αποπεράτωση του έργου θα είναι σε 36 μήνες από την έναρξη των εργασιών.

Τέλος, γνωστοποίησε στον Δήμαρχο ότι η εταιρεία θα στήσει μεγάλο εργοτάξιο στην περιοχή της Βασιλικής και ζήτησε την παροχή αδρανών υλικών από τον Δήμο Μετεώρων μέσα στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και των ανταποδοτικών οφειλών.

Η συνάντηση τελείωσε προσκαλώντας ο Δήμαρχος τον Πρόεδρο στην έδρα του Δήμου Μετεώρων την όμορφη πόλη της Καλαμπάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης