"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Συνεχίζονται οι περιοδείες της Κ. Παπακώστα στις σεισμόπληκτες περιοχές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τις περιοδείες της στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων:  Αρδάνι, Πλάτανο, Ρίζωμα, αλλά και του Δήμου Μετεώρων Δημ. Ενότητας Τυμφαίων: Φλαμπουρέσι, Κονισκό, Γερακάρι, Μαυρέλι, Αχελινάδα και Λογγά, συνεχίζει η Βουλευτής του Νομού μας Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα, προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για κάθε ζημία σε οικίες, σε υποδομές, εκκλησίες και δημοτικά κτίρια, που υπέστησαν τα χωριά από τους επαναλαμβανόμενους σεισμούς.

Η Βουλευτής βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τις τοπικές αρχές, όσο και με τα αρμόδια Υπουργεία για την απόδοση μιας ολοκληρωμένης εικόνας της κατάστασης, ενώ η Κυβέρνηση ανταποκρίνεται ταχύτατα στην καταγραφή των ζημιών, με παράλληλα μέτρα στήριξης των σεισμόπληκτων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όσες περιοδείες και να κάνετε κ. Παπακώστα,μία μόνο συνέντευξη στα τοπικά μέσα,είναι αρκετή να μας θυμίσει τι ακριβώς πρεσβεύετε και πόσοπολύ μακριά είστε από εμάς, τον απλό κόσμο, που στηρίζουμε και το κόμμα σας! Έχουμε και μεις παιδιά στην Αθήνα, έχουμε παιδιά που μένουν όχι στα Εξάρχεια, αλλά στην ωραία συνοικία της Αθήνας, τη Ν. Σμύρνη και ακούγοντας τα γεγονότα, έτσι όπως τα περιγράφουν τα παιδιά μας (που μέσα σ αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάμε όλοι και πολύ περισσότερο οι κάτοικοι της πρωτεύουσας) και τα δικά σας λεγόμενα, καταλαβαίνουμε πόσο μακριά από την πραγματικότητα είστε! Και καλά εσείς θέλετε να δείξετε την αφοσίωσή σας στον αρχηγό σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι εμείς σας στέλνουμε εκεί από μας παίρνετε ψήφους. και δυστυχώς ενώ περιμέναμε ν ακούσουμε κάποια άλλη φωνή, για να σας βάλει στη θέση, ν ακούσουμε μια αλήθεια, βγήκε ένας άλλος τραγικός, είπε το ποιηματάκι του που του το στείλανε και μένουμε κι εμείς να αναρωτιόμαστε, απ αυτούς περιμένουμε??!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης