"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολεία της Π.Ε Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη συντήρηση ανοικτών εγκαταστάσεων σε σχολεία και αθλητικούς χώρους της Π.Ε. Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο, την σύμβαση κατασκευής του έργου «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων νέα αθλητικά κέντρα-αθλητικοί χώροι σχολείων 2014», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, φτιάχνει ισχυρούς χαρακτήρες, δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή εποχή. Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολικούς χώρους αποτελεί μια ουσιαστική παρέμβαση, καθώς δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά να εξασκούν το αγαπημένο τους άθλημα και να βρουν μια διέξοδο, που οδηγεί μακριά από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ-ΣΑΕΠ 017 Π.Ε Τρικάλων 2014. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης