"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Ολάντ: Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του Airbus στις γαλλικές Αλπεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

aeroplano
Με 142 επιβάτες και οχτώ άτομα πλήρωμα – Εκτελούσε την πτήση 4U9525 Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και χάθηκε 20 λεπτά μετά την απογείωση του από την ισπανική πόλη και ενώ πετούσε στα 6.800 πόδια

Aεροσκάφος Airbus A320 συνετρίβη πριν από λίγη ώρα στη νότια Γαλλία, στην περιοχή Digne. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας Germanwings (θυγατρική της Lufthansa), το οποίο μετέφερε 142 επιβάτες και είχε οχτώ άτομα πλήρωμα. Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, το οποίο επικαλείται πηγές του υπουργείου Εσωτερικών βρέθηκαν συντρίμμια κοντά σε γαλλικό χωριό.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του “Marigmane” εκτελούσε την πτήση
4U9525 Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στις γαλλικές Άλπεις.

H συντριβή του αεροσκάφους επιβεβαιώνεται από τις γαλλικές αρχές εναέριας κυκλοφορίας.

Το αεροσκάφος χάθηκε στα 6.800 πόδια στις 09.39 τοπική ώρα.
OLANT
Ολάντ: Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του Airbus στις γαλλικές Αλπεις
Δεν υπάρχουν επιζώντες από την συντριβή του αεροσκάφους Airbus A320 της αεροπορικής εταιρείας Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, ανακοίνωσε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Εκτός από την τραγική αυτή ανακοίνωση, ο κ. Ολαντ είπε ακόμη ότι είναι πολύ δύσκολή η πρόσβαση στο σημείο της συντριβής του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο που έπεσε ήταν της αεροπορικής εταιρείας Germanwings (θυγατρική της Lufthansa), και μετέφερε 142 επιβάτες και οχτώ άτομα πλήρωμα. Μάλιστα, το Γαλλικό πρακτορείο, το οποίο επικαλείται πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, τονίζει πως βρέθηκαν συντρίμμια κοντά σε γαλλικό χωριό.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του «Marigmane» εκτελούσε την πτήση 4U9525 Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στις γαλλικές Άλπεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης