"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ προς TrikkiPress : «ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! ΕΣΕΙΣ?»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! ΕΣΕΙΣ?»

Μάταια εδώ και πέντε μέρες περιμένουμε στοιχεία για τις πληροφορίες που υποτίθεται περιέχονται στην ανάρτηση με τίτλο «Και οι Συριζαίοι έχουν ψυχή», γεγονός που υποδηλώνει ακριβώς την κίτρινη λογική με την οποία χαρακτηρίζεται η συγκεκριμένη δημοσίευση. Για το λόγο αυτό, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους αναγνώστες της ιστοσελίδας σας ότι η είδηση αυτή ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα ενώ θα πρέπει επιπλέον να τονιστεί ότι οι πρακτικές αυτές , συνήθεις συμπεριφορές άλλων πολιτικών χώρων, απέχουν παρασάγγας από το δικό μας προσωπικό και αξιακό πλαίσιο.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλούμε να δημοσιεύσετε το σχόλιο μας.

Από το γραφείο τύπου NE ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Απάντηση TrikkiPress :

  1. Tι στοιχεία θέλετε ; . φωτογραφίες ,βίντεο .ενυπόγραφες καταθέσεις μαρτύρων ;

2. Aμφισβητείτε ότι μέλη , οπαδοί ή ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν εξυπηρετήσεις από την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία , είτε ΝΔ ,είναι αυτή ,είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΑΝΕΛ, είτε άλλο κόμμα ;

3. Δηλαδή οι πρακτικές αυτές ανήκουν σε άλλους χώρους ,ενώ από εσάς απέχουν παρασάγγες ; Εδώ γελάμε ή καλύτερα ρωτήστε τους πολίτες αυτής της χώρας τι εντύπωση έχουν ή τι εμπειρίες έχουν.

4. το πρόβλημα είναι ότι θίγεται ο χώρος σας ή συγκεκριμένα άτομα : πείτε μας ποια είναι αυτά τα άτομα για να το διαψεύσουμε ή να το επικυρώσουμε..

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λέει ο λαός μας

Πάντως η άποψη της ιστοσελίδας είναι ότι στη πρακτική της κομματοκρατίας και του ρουσφετιού δεν είδαμε καμία διαφορά από τις κυβερνήσεις που εναλλάσσονται στη χώρα .

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ισχύει 100%

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης