"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

ΣΥ.ΡΙΖ.Α : “LA ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΟΝ tres ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚ…”

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Αν θέλεις να απαλλαγείς μια για πάντα από την Αριστερά, άφησε τους να κυβερνήσουν” είχε πει κάποτε ο Sir Winston Churchill και στη περίπτωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο μεγάλος ηγέτης της Νίκης δείχνει ότι για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται.

Το κόμμα που ηγείται ο ομολογουμένως χαρισματικός πολιτικός κ.Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται ότι πληρώνει βαρύ το τίμημα των επιλογών του και το κόστος των μνημονιακών πολιτικών, που εφήρμοσε κατά τη περίοδο που ήταν στην εξουσία, ενώ από την άλλη, η σημερινή κυβέρνηση χειρίζεται με εξαιρετική μαεστρία τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία, επικουρούμενη βέβαια των 32 δις ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μόνος αστάθμητος παράγοντας φαίνονται ότι είναι, η πορεία και το αποτέλεσμα των διερευνετικών συνομιλιών με τη Τουρκία, για τις οποίες το Μαξίμου δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα, πριν τις επικείμενες πρόωρες διπλές εκλογές, ελέω απλής αναλογικής.

Η απειλή της προσφυγής στις κάλπες άλλωστε, είναι αυτή που επισπεύδει και τις εξελίξεις στη Κεντροαριστερά, ειδικά μετά το προσκλητήριο του Γιώργου Παπανδρέου, για τη συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας, με τα πρώτα αποτελέσματα όμως να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Το κλειδί των πολιτικών εξελίξεων για ακόμη μία φορά (βλέπε συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου), φαίνεται ότι το κρατά το πάλαι ποτέ κραταιό Π.Α.Σ.Ο.Κ (νυν ΚΙΝ.ΑΛ), εξού και η επιγραφή του απελπισμένου προοδευτικού ψηφοφόρου στο τοίχο των κομματικών γραφείων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κέρκυρας (φωτο).

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης