"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

“Σφαγή” στον τοπικό Σύριζα για τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

SIRIZA

Το “πρώτη φορά αριστερά”, μάλλον έχει πολλές αναγνώσεις. Και μια από αυτές τις αναγνώσεις, είναι το: “πρώτη φορά αριστερό μοίρασμα θέσεων”. Και μάλιστα αυτό το “μοίρασμα” θέσεων δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι “μνηστήρες” για τις “επίζηλες” θέσεις,αλλά και γιατί είναι και πολλοί αυτοί οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες,που θέλουν τον δικό τους “εκλεκτό”.

Τις τελευταίες λοιπόν μέρες υπάρχει έντονη αντιπαράθεση στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ,για το ποιος θα καταλάβει την θέση του Διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Από την μια μεριά η κ. Παναγιώτα Δριτσέλη και ο ο κ. Χρήστος Σιμορέλης προτείνουν ως τον “καταλληλότερο” τον κ. Θανάση Ευαγγελόπουλο πασοκογενούς προέλευσης , πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εσωκομματικές διαδικασίες.Οι ίδιοι επίσης πρότειναν στην τελευταία σύσκεψη τον κ Πεταράκη ως αντιπρόεδρο .

Από την άλλη ο κ.Σάκης Παπαδόπουλος “επιθυμεί” τον κ. Παρθένη , Τρικαλινής καταγωγής , γιατρός αγγειοχειρούργος και μέλος της Γραμματείας του τμήματος υγείας του Σύριζα.

Ο κ.Παπαδόπουλος με χρόνια παρουσία στα δρώμενα του Νοσοκομείου Τρικάλων, και με πολύ αξιόλογη συνδικαλιστική δράση, έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με τους άλλους δυο βουλευτές του Νομού,που φαίνεται να έχουν ταυτιστεί για το συγκεκριμένο θέμα και οι οποίοι του υπενθυμίζουν ότι δική του επιλογή ήταν ο κ Μιχάλης Βενιζέλος ως υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ.

Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις είναι σε ημερήσια διάταξη,και μέχρι στιγμής η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τοποθετηθεί για τον ποιον προτιμά η ίδια, για τη θέση αυτή.Να δούμε τι θα προκύψει στο τέλος και ποιου η άποψη θα επικρατήσει.

Δύσκολο πράγματι να είσαι αριστερός σήμερα,και να επιλέγεις αριστερά πρόσωπα..Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, όταν αριστεροί χρησιμοποιούν “λογικές” της Δεξιάς…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης