"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Σωτήρης Χατζηγάκης: Να ψηφίσει η Ν.Δ. τη νέα συμφωνία

lafarm

Σχετικά άρθρα

xatzigakis

Σε δήλωσή του αναφορικά με το ενδεχόμενο υπογραφής νέας συμφωνίας της χώρας μας με τους εταίρους μας και τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σωτήρης Χατζηγάκης δήλωσε:

«Είναι δυνατόν ένα κόμμα που έχει διαχρονικά ως σφραγίδα και σημαία της ιδεολογίας και της πολιτικής της την Ευρωπαϊκή ταυτότητα και προοπτική, να σκέφτεται να καταψηφίσει μια Ευρωπαϊκή συμφωνία η οποία αποτελεί σωσίβιο διάσωσης της χώρας;

Η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. που με πείσμα εξακολουθεί να νοσφίζεται τη σφραγίδα του κόμματος θα πρέπει επειγόντως να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η εμμονή για περαιτέρω παραμονή της εγείρει σοβαρούς κινδύνους και για τη παράταξη, αλλά κυρίως για τη χώρα. Για την παράταξή μας πρώτα απ’ όλα, επειδή η αδιαμφισβήτητη συρρίκνωσή της (σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις) οδηγεί μαθηματικά στην εδραίωση της ηγεμονίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χτίζει (… μέχρι στιγμής τουλάχιστον) πάνω στα συντρίμμια και την παρακμή του δικού μας κόμματος.

Κίνδυνοι ωστόσο γεννιούνται και για την ίδια τη χώρα μας η οποία διολισθαίνει στου «κακού τη σκάλα». Γιατί δεν υπάρχει ένα σοβαρό κομματικό αντίβαρο, αξιόμαχο και αξιόπιστο, το οποίο θα ήταν σε θέση να διακόψει τη σημερινή κούρσα προς τα κάτω και να μπορέσει να εγγυηθεί υπεύθυνα μια σταθερή αλλαγή πορείας μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής συμμαχίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης