"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Εισήγηση στον Μητσοτάκη για διακοπή των δρομολογίων 

lafarm

Σχετικά άρθρα

Να διακοπούν τα δρομολόγια των τρένων για δύο με τρεις μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα τοποθέτησης των συστημάτων ασφαλείας, σε όλη τη γραμμή του σιδηρόδρομου, φαίνεται πως εισηγούνται οι αρμόδιοι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως μετάδωσε το STAR, η εισήγηση, που αναμένεται να γίνει αρμοδίως στον πρωθυπουργό, θα αφορά στη διακοπή των δρομολογίων των τρένων είτε για δύο, είτε για τρεις μήνες ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι εργασίες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι αρμόδιοι που αναμένεται να κάνουν την εισήγηση στον πρωθυπουργό, εκτιμούν ότι βάσει χρονοδιαγράμματος μέχρι τον Ιούλιο, θα πρέπει να έχουν παραδοθεί τα συστήματα ασφαλείας σε όλη τη γραμμή και πιο συγκεκριμένα στα κομμάτια, όπου δεν υπήρχε το σύστημα.

Σταματώντας τα τρένα για δύο με τρεις μήνες, θα μπορέσουν, να επισπευστούν οι εργασίες, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί σε όλη τη γραμμή η λειτουργία του συστήματος ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αρμόδιοι προτείνουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, να γίνεται η μεταφορά των επιβατών από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία του ΟΣΕ, τα οποία θα προστεθούν σε αυτά του ΚΤΕΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης