"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Σύλληψη του μεγιστάνα Άλκη Δαυίδ στην Καραϊβική

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Άλκης Δαυίδ, ο πασίγνωστος Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας, συνελήφθη πρόσφατα στην Καραϊβική, λίγο μετά την προσγείωση ιδιωτικού τζετ όπου επέβαινε μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Chase Ergen, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικής κάνναβης αξίας 1,3 εκατ. δολαρίων.

Η σύλληψή τους έγινε στην περιοχή St Kitts και, σύμφωνα με εκτιμήσεις, μετέφεραν 5.000 φυτά φαρμακευτικής κάνναβης, προκειμένου να θέσουν σε λειτουργία μια νέα «νόμιμη επιχείρηση φαρμακευτικής κάνναβης στην περιοχή».

Μετά την αποβίβαση, τους υποδέχθηκε ο ηθοποιός Jonathan Rhys Meyers, ο οποίος επίσης συνελήφθη, μεταδίδει η Mail.

Τελικά, ο «Mr. Coca – Cola» αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 δολαρίων, ενώ αναγκάστηκε να παραδώσει και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από φυτά κάνναβης οι Δαυίδ και Ergen φέρονται να είχαν στην κατοχή τους σπόρους κάνναβης και προϊόντα ελαίου CBD της Swissx. Τα προϊόντα από το συγκεκριμένο έλαιο προέρχονται από την οργανική επεξεργασία σπόρων κάνναβης ελβετικών φυτειών και χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς.

Η βρετανική tabloid αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως η οικογένεια του κ. Δαυίδ είναι ιδιοκτήτρια του ομίλου «Λεβέντης – Δαυίδ» που έχει στην κατοχή του τις εγκαταστάσεις εμφιάλωσης της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης