"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Σύλλόγος Γυναικών Ν. Τρικάλων: Συνεχίζουμε την αλληλεγγύη μας στους προσφυγές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζεται η μεγάλη προσφορά από ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πόλη μας, από τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της Ο.Γ.Ε. Την Τρίτη 15 Μάρτη αντιπροσωπία του συλλόγου επισκέφθηκε το χώρο του «Φρουρίου» στα Τρίκαλα όπου για ακόμα μια φορά έδειξαν την έμπρακτη συμπαράσταση των γυναικών του μόχθου και των λαικών οικογενειών απέναντι στους λαούς-θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

Η Έκφραση της αλληλεγγύης αυτής- με όρους ταξικούς και όχι αφ υψιλού φιλανθρωπίας- αντιτίθεται με την υποκρισία των κρατικών θεσμών που απ τη μια στηρίζουν τις βάρβαρες πολιτικές κι από την άλλη πουλάνε δήθεν φιλανθρωπία στους πρόσφυγες.

Ο Σύλλόγος Γυναικών ν. Τρικάλων, ως μέλος της Ο.Γ.Ε. και της Κοινωνικής Συμμαχίας σε συνέχεια με την αλληλεγγύη που εκφράζουμε στους πρόσφυγες και μετανάστες, οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στις αποφάσεις και τις πολιτικές που γεννούν την ανεργία, την εξαθλίωση, τον πόλεμο και την προσφυγιά. Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση, την ΕΕ και τις άλλες χώρες που γειτονεύουν με τη χώρα μας, να ανοίξουν τα σύνορα, επιτρέποντας την άμεση ελεύθερη πρόσβαση των προσφύγων και μεταναστών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, μέλος της Ο.Γ.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης