"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Σύσκεψη με τα αθλητικά σωματεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο «πλούτος» του ερασιτεχνικού αθλητισμού ειδικά στον Δήμο Τρικκαίων, οι συνεχείς διακρίσεις, η ανάδειξη ταλέντων, αλλά και η ουσία της έννοιας του ερασιτεχνισμού, αποτέλεσαν θεμελιώδεις ουσίες που για χρόνια ήταν – και είναι – σημείο αναφοράς για τα Τρίκαλα. Πόσω μάλλον, όταν τα ζητήματα που τους απασχολούν, άλλες φορές διευθετούνται, άλλες φορές παραμένουν άλυτα. Η νέα δημοτική αρχή, επιδιώκοντας την πληρέστερη και ουσιαστικότερη δυνατή συνεργασία με τους εκπροσώπους όλων, ανεξαιρέτως σωματείων του Δήμου, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους τους το μεσημέρι. Οι αρμόδιες αντιδήμαρχοι κ. Μητσιάδη και Γάλλου – Δαλκαφούκη, παρόντος του αντιδημάρχου κ. Χρ. Κυρίτση και του δημοτικού συμβούλου κ. Α. Αναστασίου, με τη συμμετοχή του εκπροσώπου των εργαζομένων κ. Μπαλαμώτη, συζήτησαν επί μακρόν σημαντικά ζητήματα με τους εκπροσώπους των σωματείων που προπονούνται στο κλειστό της Μπάρας.
Πρώτο και σημαντικότερο, οι οφειλές των σωματείων προς τον Δήμο. Ενα ποσό, που αφορά και απασχολεί κάθε σωματείο και εξήχθη από τον επιμερισμό της χρήσης των εγκαταστάσεων του Δήμου, δηλαδή των δημοτών.

Τα ζητήματα ανέκυψαν, είναι δύο: το ένα, η εκ του νόμου, πλέον, παραπομπή για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, όσων υπαλλήλων (αλλά και αιρετών) δεν προβούν στις κατάλληλες ενέργειες για είσπραξη των οφειλών (σωματείων, συλλόγων, καταστημάτων, αλλά και κάθε πολίτη). Το δεύτερο, η μη ισχύς των οποιωνδήποτε προφορικών συμφωνιών που είχαν γίνει επί λειτουργίας του ΟΑΠΚΦΑ «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», αλλά και η ταυτόχρονη ανάγκη αναθεώρησης/κατάργησης/ανανέωσης των αποφάσεων που ο εν λόγω οργανισμός είχε πάρει. Αυτά τα δύο σημαίνουν ότι η νέα δημοτική αρχή θέτει σε νέα βάση μια υγιή και μόνο προς όφελος των αθλούμενων, αλλά και του Δήμου εν γένει, σχέση με τα σωματεία. Δεν απεμπολεί τα δικαιώματα των πολιτών που εκπροσωπεί, αλλά επιθυμεί και επιδιώκει τη με κάθε τρόπο συνεννόηση.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν τα οικονομικά ζητήματα, με την υπόσχεση από αμφότερες τις πλευρές, να υπάρξει πιο συγκεκριμένη και επί της ουσίας συνεργασία.
Επίσης, έγινε συζήτηση για τα θέματα των ομάδων που θα προπονούνται σε κάθε Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, καθώς και για το ωράριο αυτών των προπονήσεων, με τη δημοτική αρχή να επιδιώκει τη σύνθεση.
Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη με τα σωματεία που προπονούνται στο κλειστό της οδού Κατσιμήδου.
SISKEPSI ATHLITIKA SOMATEIA2

SISKEPSI ATHLITIKA SOMATEIA3SISKEPSI ATHLITIKA SOMATEIA4 (1)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης