"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Σύσκεψη στην Πύλη για το πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου στις “Σκαμνιές”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Πύλης οι Εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ  κ. Δημήτριος Χαχάμης  μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου  του ΣΕΓΑΣ, κ. Μπουλογεώργος  Αθανάσιος  Τεχνικός  Σύμβουλος ΕΑΣ –  ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, κ. Δημήτριος  Σιούλας  Καθηγητής ΣΕΦΑΑ  Τρικάλων-Προπονητής Γ.Σ. Τρικάλων και Ομοσπονδιακός Προπονητής  ΣΕΓΑΣ. 

Σύσκεψη στην Πύλη για το πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου στις "Σκαμνιές"
Παρόντες επίσης ήταν οι  Αντιδήμαρχοι  Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Γεώργιος Τζιωρτζιώτης, Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, Πολιτικής Προστασίας-Παιδείας κ. Σωτήριος Αγγέλης, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης κ. Γεωργία  Καραίσκου  και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πηγής κ. Βασίλειος Τζιμόπουλος.
Το θέμα της συζήτησης ήταν η καλλίτερη δυνατή διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή.
Ο  Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τόνισε την συγκεκριμένη διοργάνωση πρέπει να την αξιοποιήσουμε, όσο το δυνατόν καλλίτερα και με την συνεργασία των Αντιδημάρχων και της Π.Ε. Τρικάλων να φέρουμε τα αναμενόμενα επιτυχή αποτελέσματα.
Ο κ. Μπουλογεώργος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την περυσινή πετυχημένη διοργάνωση που έγινε σε τέτοια υψηλά επίπεδα ,με την συμμετοχή του Δήμου που ήταν συγκινητική σε αυτόν τον καταπληκτικό χώρο
Με την προσπάθεια όλων μας να φροντίσουμε η περιοχή να γίνει πόλος έλξης για την παραπέρα επισκεψιμότητα, για τους Τρικαλινούς και όχι μόνο.
Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο κ. Σιούλας ευχαριστώντας όλους      για την προηγούμενη διοργάνωση, τονίζοντας ότι έχουμε χρονοδιάγραμμα και μελέτη, για τον επανασχεδιασμό του χώρου και την βελτίωση του.
Τέλος σύντομα θα καθορισθεί νέο ραντεβού για ένα καλλίτερο συντονισμό των προσπαθειών για την καλλίτερη έκβαση των Αγώνων  που προσδιορίστηκαν  στις  25 Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης