"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Σ.Μ.Υ. – Ενημερωτικές εκδηλώσεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

msy a
Πραγματοποίηση Ομιλιών Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Προσωπικού σε Θέματα Προαγωγής Υγείας, στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Σχολής σειρά ομιλιών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του προσωπικού, σε θέματα προαγωγής υγείας, με γενικό τίτλο:

«Συμπεριφορά Υγείας και Χρόνια Νοσήματα»

Σκοπός των ομιλιών ήταν η διαμόρφωση υγιεινών διατροφικών στάσεων και γενικότερα η υιοθέτηση ανοσοποιητικών συμπεριφορών για την υγεία, μέσω της απόκτησης γνώσεων και η ισχυροποίησή τους μέσα από μια διαθεματική προσέγγιση, με την παρουσίαση στοιχείων που επικαλύπτονται από διαφορετικές επιστημονικές ειδικότητες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τοποθετήσεις στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

– Γενικοί παράγοντες που καθορίζουν την υγεία και ο ρόλος της πρόληψης. Ομιλήτρια: Τχης (ΥΝ) Μουστάκα Ελένη, Τμηματάρχης Τμημ. Υγειονομικής Υποστήριξης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

– Καρδιαγγειακοί παράγοντες κινδύνου και διατροφή. Ομιλητής: Τχης (ΥΙ) Ανδρεανίδης Ηλίας Ειδικός καρδιολόγος του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας.

– Τρόπος ζωής και Υγεία. Ομιλητής: Τχης (ΥΙ) Αδαμόπουλος Ευάγγελος, Ειδικός παθολόγος του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας.

– Σύγχρονες Διατροφικές Τάσεις και Παχυσαρκία. Ομιλητής: Σγός (ΥΚ) Μπόσινας Κωνσταντίνος, Διαιτολόγος –Διατροφολόγος, του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας

Εκ της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης