"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Τέλος στην ονοματολογία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τέλος στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών, σχετικά με τους ενδιαφερόμενους για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, ενόψει εκλογών βάζει ο γραμματέας Τρικάλων της Ν.Ε. του κόμματος, κ. Σταύρος Νταούλας, μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Ο γραμματέας της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής σημειώνει μεταξύ των άλλων ότι “πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ετερόκλητες φήμες και δημοσιεύματα που θέλουν πρώην βουλευτές ή συγγενείς τους να συζητούν με το ΣΥΡΙΖΑ θέση στα ψηφοδέλτιά του, με ανταλλαγή «κουκιά»που υποτίθεται ότι οι τελευταίοι κουβαλάνε μαζί τους, δεν μπορούν, σε καμιά περίπτωση, να γίνουν αποδεκτά και δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες που η Αριστερά προτάσσει”.

 

Η ανακοίνωση

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η δημιουργία ενός  πλατιού,

κοινωνικού και ριζοσπαστικού μετώπου

 

Με την κυβέρνηση να καταρρέει και το ΣΥΡΙΖΑ να καταγράφει δυναμική νίκης,  κατανοούμε το μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και την δικαιολογημένη περιέργεια που φαίνεται να αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα για το ποιοι θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος.  α

Συνεπώς, θα ήταν χρήσιμο να τονιστεί ότι η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τιμητικό πρόκριμα για αξιόλογους ανθρώπους με καθαρή πορεία. Η  Αριστερά πάντα ήταν ανοιχτή σε συμπορεύσεις με φίλους και ανένταχτους συνοδοιπόρους. Ήταν, όμως, πάντα ερμητικά κλειστή στους κυνηγούς της καρέκλας και σε όσους πορεύονται με καιροσκοπικές διαθέσεις. Στηριγμένος, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλωνσ´αυτές τις αξίες και μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες θα απευθυνθεί και αυτή τη φορά στους πολίτες. Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω, βέβαια, είναι να συμβάλλουμε όλοι ώστε να δημιουργήσουμε ένα μαζικό μέτωπο ανατροπής αυτής της καταστροφικής πολιτικής και να αναδειχθεί μια  κυβέρνηση της Αριστεράς, με μοναδικό μέλημα την ανάπτυξη μέσα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

 

 Σταύρος Νταούλας, Γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης