"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Τέμπη: Εξιτήριο για τον φοιτητή που ήταν στο κυλικείο την ώρα της σύγκρουσης – «Βγήκε από μία τρύπα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από 29 ημέρες νοσηλείας ο Στέλιος Στρατέλος ο νεαρός φοιτητής που βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του στο κυλικείο τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο πατέρας του 21χρονου φοιτητή που σώθηκε από το πολύνεκρο δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη μίλησε στην εκπομπή T-live φέρνοντας στο μυαλό του τις δραματικές ώρες που πέρασε μέχρι να μιλήσει με το παιδί του. «Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας».

Όπως ανέφερε οι στιγμές ήταν δύσκολες και εξήγησε πως κατάφερε να σωθεί μαζί με την κοπέλα του… «Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού».

Όπως εξομολογήθηκε ο πατέρας του νεαρού, για τις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν από το μοιραίο βαγόνι, «η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα γιατί κάηκαν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης