"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Τέσσερα τα πανελλαδικά κανάλια, τελεία και παύλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

kanalia_2

Να το διευκρινίσουμε ευθύς εξαρχής ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή απορία: σύμφωνα με το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση αύριο στη Βουλή, τα κανάλιαπανελλαδικής εμβέλειας θα είναι συνολικά μόνο 4 (ολογράφως: τέσσερα).

Προσοχή, συνολικά λέμε, αυτά μόνο και τελείωσε. Ούτε ένα παραπάνω. Υπάρχει μία μεγάλη ανάτροπή σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι χθες που πιστεύαμε πως τέσσερα θα είναι μεν τα κανάλια γενικού περιεχομένου, αλλά θα υπήρχαν κι άλλα, ειδικού ενδιαφέροντος, ψυχαγωγικά, αθλητικά και άλλα. Ο ΑΝΤ1 ας πούμε ήθελε να μετατραπεί σε ψυχαγωγικό.

Μεγάλη και ζόρικη απόφαση, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, μαθαίνω πως ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται ήδη σε… παράκρουση. Είναι απόφαση casus belli. Κανάλια από τα υπάρχοντα θα κλείσουν, άλλα καινούργια θα ανοίξουν, το τοπίο θα είναι εντελώς διαφορετικό το αμέσως προσεχές διάστημα.

Η τιμή εκκίνησης για τη δημοπρασία των αδειών που θα γίνει, όπως είπε ο υπουργόςΝίκος Παππάς, σε λίγες μόλις εβδομάδες, θα είναι κάτω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

efsyn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης