"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

«Τίς πταίει;» – της Νατάσας Γρατσάνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φταις που ως νέος πήγες να διασκεδάσεις και συνωστίστηκες…

Φταις που πήγες να μαζέψεις ελιές και να κάνεις την δουλειά σου..

Φταις που πήγες να πάρεις το παιδί σου από το σχολείο μεταξύ πολλών άλλων γονέων..

Φταις που μπήκες στα ΜΜΜ και πάλι συνωστίστηκες…

Φταις που πήγες στο σούπερ-μάρκετ, στο φαρμακείο, στον φούρνο, στην τράπεζα, για καφέ …                                                                                                                                    Φταις που πήγες στην μάνα σου…στον πατέρα σου…στον φίλο σου..

Φταις που φοράς την μάσκα κάτω από την μύτη, κάτω από το σαγόνι…που δεν φοράς χειρουργική μάσκα ή υφασμάτινη και φοράς άλλου είδους..

Φταις που δεν πλένεις τα χέρια σου 300 φορές την ημέρα…που δεν κρατάς αποστάσεις απ’όλους (συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών σου)…

Φταις που δεν κάθεσαι στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο και λειτουργείς ανεύθυνα εις βάρος της υγείας όλων μας…

Λύπαμαι κύριοι αλλά αποτύχατε..

Όχι γιατί έχουμε άνω των 2.000 κρουσμάτων σχεδόν καθημερινά..

Όχι γιατί έχουμε περίπου 300 διασωληνωμένους..

Όχι γιατί έχουμε συνολικά 71 θανάτους…

Αποτύχατε γιατί χάσατε την ψυχραιμία σας και αποδειχτήκατε υπερμεταδότες του τρόμου..επιτρέποντας σε δημοσιογραφίσκους να σκηνοθετούν ταινίες τρόμου μέσα στις ΜΕΘ και να «παίζουν» με τον πιο χυδαίο τρόπο με τον φόβο μας..και την ζωή μας..

Αποτύχατε γιατί αποδειχτήκατε κατώτεροι των περιστάσεων, στην προσπάθεια σας να «ηρωποιηθείτε» εκμεταλλευόμενοι επικοινωνιακά τον τρόμο που υπερμεταδώσατε..

Αποτύχατε στην προσπάθεια σας να βρείτε εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση που βιώνουμε..

Αποτύχατε γιατί οι επιστήμονες που πλαισιώνουν τις επιτροπές σας έχουν χαθεί μέσα σ’ένα φαύλο κύκλο «φάσης – αντίφασης» και αυτοαναιρούνται καθημερινά κουνώντας μας μάλιστα με άκρα δεξιοτεχνία το δάχτυλο..

Αποτύχατε γιατί είχατε το περιθώριο να βελτιώσετε το σύστημα υγείας, εκπαίδευσης κλπ. αφού γνωρίζατε «τι θα μας βρει» τον Οκτώβριο και ΔΕΝ κάνατε ΤΙΠΟΤΑ..

Και κυρίως ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ γιατί ΔΙΧΑΣΑΤΕ….

Μας διαχωρίσατε σε «Ψεκασμένους» και «Μη Ψεκασμένους»,(χαρακτηρισμός που δεν τιμά κανέναν ηγέτη), σε συνωμοσιολόγους και μη , σε επικίνδυνους και ακίνδυνους , σε υπεύθυνους και ανεύθυνους την στιγμή που εσείς οι ίδιοι «αυξάνατε τους αριθμούς των θανόντων με και από COVID και νομίζατε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνατε» (τάδε έφη κος Τσιόδρας), την στιγμή που συμπεριφερόσασταν σαν να μην συνέβη τίποτα επί 2 μήνες ενώ ένας τόσο ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ «παραμόνευε», την στιγμή που μας επιτρέψατε να ζούμε δήθεν φυσιολογικά.

Και γενικώς αποτύχατε..

Και η αποτυχία σας μας κοστίζει κοινωνικοοικονομοψυχολογικά με όλα τα ολέθρια αποτέλεσματα.

Αυτό, εσύ κύριε ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ, δεν το προέβλεψες?

Νατάσσα Γρατσάνη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η τρομοεκστρατεια συνεχίζεται και επαυξάνεται. Εκατοντάδες “αιρετικοί” ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ παγκοσμίως φιμονωνται για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική διάσταση επικινδυνότητας, θνητότητας, θνησιμότητας του ιού. Η λογοκρισία σε πραγματικές επιστημονικές έρευνες σπάει κόκκαλα. Οι κορωνοιοι είναι γνωστοί πολλά χρόνια και υπάρχουν αναμφισβήτητα. Ζούμε όμως από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του ιού, μια τεχνητή και εξωφρενικά διογκωμένη πραγματικότητα, κατευθυνόμενη από συγκεκριμένους επιστήμονες εντεταλμένους, σε διατεταγμένη υπηρεσία. Παρά τις “προκλήσεις” πολλών “αιρετικών” συναδέλφων τους, οι περισσότεροι από αυτούς τους επιστήμονες δεν έχουν επιδείξει καμιά στοιχειοθετημενη ερευνα στην επιστημονική κοινότητα, τόσο για την επικινδυνοτητα του ιού, όσο και για την ανάγκη επιβολής γενικού λοκνταουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης