"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Ταβλαδόροι απ’ όλη την Ελλάδα αναμετρώνται στην Καρδίτσα

lafarm

Σχετικά άρθρα

tavli
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 3ο Κύπελλο Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» που διοργανώνει ο Όμιλος «Σύγχρονο αγωνιστικό τάβλι Καρδίτσας».Η εκδήλωση, η οποία γίνεται στην μνήμη του πρωτεργάτη του αθλήματος Αντώνη Μαλτεζόπουλου, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1 και 2 Μαΐου στο Thessalikon Grand Hotel.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί καταξιωμένοι παίκτες με διεθνείς και εθνικές διακρίσεις.Με την ευκαιρία της εκδήλωσης δόθηκε χθες συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Καρδίτσας όπου ο Δήμαρχος κ. Φώτης Αλεξάκος επισήμανε μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Καρδίτσας είναι κοντά σε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, θεωρώντας ότι δίνουν δημιουργικές διεξόδους σε συμπολίτες κάθε ηλικίας.

Γι’ αυτό και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας προσπαθούμε να υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες και τις διοργανώσεις τους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτές έχουν πανελλήνια εμβέλεια. Έτσι με χαρά συνεργαζόμαστε και με τη Διοίκηση του Ομίλου «Σύγχρονο αγωνιστικό τάβλι – Όμιλος Καρδίτσας» που στοχεύει στην διάδοση του διεθνούς επιτραπέζιου αθλήματος Backgammon ( Μπάκγκάμον) – τις γνωστές «πόρτες» δηλαδή, με μια μικρή διαφοροποίηση – και στηρίζουμε τη διοργάνωση του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» που θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας το διήμερο 1 και 2 Μαΐου και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς παίκτες και φίλους του αθλήματος απ’ όλη την Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Ανδρέας Καραμπινάς τόνισε ότι ο Όμιλος έχει συστήσει αρμόδιες επιτροπές για την φιλοξενία των επισκεπτών, την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή των αγωνιστικών εκδηλώσεων, την εύρεση χορηγιών και συλλογή δώρων και επάθλων για τους νικητές. Προγραμματίζονται επίσης καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για την διασκέδαση των συμμετεχόντων, των επισκεπτών και φίλων του Τάβλι. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν αγώνες Μπριτζ όπου η νεοσύστατη ομάδα του Ομίλου θα συναγωνιστεί για πρώτη φορά τις ομάδες συλλόγων γειτονικών πόλεων.Στη συνέντευξη τύπου παρέστησαν ακόμη, ο Γραμματέας του Ομίλου κ. Χ. Νταλανίκας και τα μέλη κ.κ. Κρίτων Παπαλίτσας και Νίκος Βαγενάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης