"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Τα ΄ψαλλε ο Γ. Κυρίτσης σε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και η Χριστοφιλοπούλου… του γύρισε την πλάτη!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης.

“Μην μας αναγκάζετε να βγούμε έξω από τα ρούχα μας με αυτά που λέτε.  Ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που έχουν συμβεί. Ό,τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα μην ζητάτε από εμάς τις ευθύνες. Από τους εαυτούς σας. Δεν άκουσα κανέναν να πει εδώ μέσα: Σας φέραμε στην πτώχευση” είπε ο κ. Κυρίτσης και απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε:

“Κύριε υπουργέ ήσασταν απίστευτος. Είναι δυνατόν να μας λέτε αυτά τα πράγματα. Εσείς μας οδηγήσατε έως εδώ”.

“Στο DNA σας υπάρχει το πελατειακό κράτος το οποίο δεν μπορείτε να το βγάλετε από το μυαλό σας. Με αυτό μάθατε να λειτουργείτε, με αυτό συνεχιζετε να λειτουργείτε” τόνισε. Η αποστροφή αυτή του λόγου του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύης Χριστοφιλοπούλου.

“Σας ενδιαφέρει η εξουσία τίποτα άλλο και πως θα κρατηθείτε στην εξουσία. Δεν θα κρατηθείτε στην εξουσία. Το DNA του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έφεραν την πτώχευση. Δεν ήταν το πελατειακό κράτος δικό σας και τη ΝΔ; Την εξουσία δεν θέλατε; Ε, την πήρατε  40 χρόνια και μας πτωχεύσατε. Θέλετε κι από πάνω να ζητήσουμε συγγνώμη;” είπε ο κ. Κυρίτσης κάνοντας την κυρία Χριστοφιλοπούλου να σηκωθεί από τα κυβερνητικά έδρανα και να αρχίζει να φωνάζει.
https://www.youtube.com/watch?v=ma6iDPyztpk#t=172

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης