"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Τα βάσανα του Κώστα Τρέλλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το είχαμε προβλέψει μήνες πριν, ότι η ΝΔ θα έχει μεγάλο πρόβλημα στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, τουλάχιστον σε τρεις Δήμους του νομού.
Ο Κλεισθένης και η απλή αναλογική, διαμορφώνουν νέα δεδομένα και συσχετισμούς στο θεσμό της αυτοδιοίκησης.
Θεωρείται σίγουρο, ότι η πληθώρα ενδιαφερόμενων αλλά και οι κάκιστες σχέσεις που έχουν οι περισσότεροι από αυτούς μεταξύ τους ,οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ανταγωνιστικούς συνδυασμούς, με μηδενικές πιθανότητες συνεργασίας μετεκλογικά.
Την περίπλοκη αυτή πραγματικότητα, καλείται να διαχειριστεί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Κώστας Τρέλλης σχεδόν μόνος του,αφού οι εντεταλμένοι εκπρόσωποι της κεντρικής διοίκησης, μάλλον τορπιλίζουν παρά βοηθούν στον χειρισμό της υπάρχουσας κατάστασης.
Άλλωστε το Μοσχάτο δείχνει να ρίχνει το βάρος του στις Περιφέρειες,αφήνοντας ορθά κατά την άποψή μας, τους υποψηφίους στους Δήμους χωρίς χρίσμα.
Οφείλει επίσης ο νέος επικεφαλής της Νομαρχιακής κομματικής οργάνωσης και  πολύπειρο στέλεχος της παράταξης,κατά την διάρκεια της πορείας προς τις εκλογές του Μαίου, να διατηρήσει τις ευαίσθητες ισορροπίες στο εσωτερικό του κόμματος και να κατευνάσει τους εσχάτως ασυγκράτητους και μωροφιλόδοξους σωτήρες του τόπου.
 Δύσκολος ο αγώνας για τον συμπαθή και σεμνό κ.Τρέλλη.
Του ευχόμεθα ολόψυχα, καλή επιτυχία λοιπόν,αν και θα μας επιτρέψει να του αφιερώσουμε εν όψει του Γολγοθά που θα ανέβει στο επόμενο διάστημα , την ακόλουθη ρήση του Μέγιστου Σωκράτη :
Τους άδειους ασκούς τους φουσκώνει ο αέρας  και τα άδεια κεφάλια η έπαρση….
Δεξιός ψάλτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης