"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Τα δικά τους προ επτά ετών χάλια, δεν τα θυμούνται οι Τρικαλινοί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο λαός έχει πάντα κοντή μνήμη”, έλεγαν οι παλαιοί πολιτικοί και η ρήση αυτή φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα στους σαϊνοδημότες της Smart πόλης.


Μόλις λίγα χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το χειμωνιάτικο πρωινό, που τα Τρίκαλα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και παρ` ότι υπήρχαν οι ανάλογες προειδοποιήσεις τρεις ημέρες πριν από τους μετεωρολόγους, βίωσαν ολοκληρωτικό κυκλοφοριακό Black out για τουλάχιστον δύο 24ωρα.


Οι κεντρικοί οδικοί άξονες παρέμειναν κλειστοί για ώρες, ενώ ακόμη και η πρόσβαση στο νοσοκομείο της πόλης αποκαταστάθηκε αργά το μεσημέρι, θέτοντας ουσιαστικά στο μεσοδιάστημα σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές.


Την ίδια ώρα οι υπεύθυνοι και ενώ ο μηχανισμός αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών του Δήμου είχε παραλύσει, αντί να προσπαθήσουν να διαχειριστούν τη κρίση που είχε ενσκήψει, αναλώνονταν σε δηλώσεις στις πρωινές εκπομπές των προσκείμενων ραδιοφωνικών σταθμών.


Από τότε τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Σε μια επόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης που θα προκύψει, πάλι κάποιος άτυχος αντιδήμαρχος- ας είναι καλά το γελοίο Rotation που εφαρμόζουν οι Δήμαρχοι – θα κληθεί αίφνης να αποκτήσει αρμοδιότητες και επιχειρησιακές ικανότητες.


Ας κοιτάξουν λοιπόν πρώτα οι Τρικαλινοί τα του οίκου τους και μετά να ειρωνεύονται τους Αθηναίους.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης